Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, fără unul dintre "grei" în El Clasico. Ancelotti, veste rea: "Nu a fost inclus in lot"

Real Madrid, fără unul dintre "grei" în El Clasico. Ancelotti, veste rea: "Nu a fost inclus in lot"

Real Madrid

Comentarii

Portarul Thibaut Courtois a suferit o criză de sciatică şi nu va juca în meciul de duminică pe care Real Madrid îl va disputa în compania rivalei FC Barcelona, a anunţat antrenorul madrilenilor, Carlo Ancelotti. În schimb, fundaşul Rudiger face parte dintre jucătorii convocaţi pentru El Clasico.

Courtois nu s-a restabilit după criza de sciatică suferită şi nu a participat la antrenamentul de sâmbătă, iar Carlo Ancelotti crede că portarul belgian nu se va restabili în timp util pentru a evolua în El Clasico. ”El este destul de bine, dar s-a antrenat foarte puţin astfel că nu a fost inclus în lot pentru meciul de duminică”, a declarat tehnicianul Realului.

Courtois va fi înlocuit de ucraineanul Lunin şi se află la al cincilea meci consecutiv în care lipseşte din echipa Realului.

Antonio Rudiger, fundaşul cusut pe viu la meciul cu Şahtior Doneţk, a participat la antrenamente purtând o mască de protecţie pe faţă şi a fost convocat pentru meciul cu FC Barcelona. ”Este bine! Va purta o mască pentru a preveni redeschiderea rănii, dar el spune că nu va fi incomodat. Este un luptător!” a declarat Ancelotti, care nu a răspuns însă afirmativ la întrebarea dacă Rudiger va evolua titular împotriva catalanilor.

Afla mai multe despre: courtoisel clasicoreal madridancelotti 

viewscnt
Articole similare