Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Noi am greşit, ei ne-au executat”. Eugen Neagoe îşi învinuieşte jucătorii după înfrângerea cu Farul: ”Două goluri nepermis de uşor luate”

”Noi am greşit, ei ne-au executat”. Eugen Neagoe îşi învinuieşte jucătorii după înfrângerea cu Farul: ”Două goluri nepermis de uşor luate”

U Cluj

Comentarii

În a 14-a etapă a Ligii 1, U Cluj a suferit prima înfrângere din ultimele şase etape, după ce a fost învinsă de Farul Constanţa, scor 2-0, la Ovidiu. În urma partidei, Eugen Neagoe a ajuns la concluzia că greşelile jucătorilor săi au decis meciul.

Farul Constanţa şi-a continuat parcursul bun din acest sezon şi în a 14-a etapă a Ligii 1, reuşind să o învingă pe U Cluj, scor 2-0, la Ovidiu.

Echipa pregătită de Eugen Neagoe nu mai pierduse de şase meciuri, cinci dintre care au avut loc în campionat, dar nu a părut să aibă nicio şansă împotriva liderului.

Pitu a deschis scorul în prima repriză, înainte ca Artean să stabilească scorul final în a doua parte, menţinând avantajul de cinci puncte faţă de Rapid.

În urma partidei, Eugen Neagoe a fost prezent la flash-interviu şi a afirmat că greşelile făcute de echipa sa au făcut diferenţa.

Tehnicianul lui U Cluj a spus că Farul Constanţa nu l-a surprins cu nimic şi a sugerat că, dacă fotbaliştii săi nu ar fi comis erori, rezultatul de pe tabelă ar fi fost altul.

Eugen Neagoe îşi învinuieşte jucătorii după înfrângerea cu Farul

Nu am greşit tactica, dimpotrivă. Ştiam bine ce joacă, dar au câştigat pe merit, am făcut greşeli mari. Meciul se derula aşa cum ne-am pregătit, golul doi a venit tot din greşeala noastră.

Când faci greşeli, adversarul de abia aşteaptă să te devasteze. Nu am făcut un joc bun, am făcut un joc modest, cei de la Viitorul (n.r. Farul) au avut puţine ocazii de a marca.

Am fost total neinspiraţi în această seară, nimic nu a mers. Totdeauna contează inspiraţia jucătorilor. În această seară, noi am greşit, iar cei de la Farul ne-au executat.

Au fost două goluri nepermis de uşor luate de noi. Sper ca meciurile viitoare să arătăm mai mult, să arătăm altă faţă”, a declarat Eugen Neagoe.

În următoarea etapă, ultima din turul sezonului regular, Farul Constanţa o va înfrunta pe Rapid, în Giuleşti, vineri, 21 octombrie, de la ora 20:30.

De cealaltă parte, U Cluj va primi vizita rivalei CFR, duminică, 23 octombrie, de la ora 21:00. Ambele partide vor putea fi urmărite, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare