Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a anunţat când se va implica Farul în lupta la titlu: ”Atunci luaţi-ne în calcul”

Gică Hagi a anunţat când se va implica Farul în lupta la titlu: ”Atunci luaţi-ne în calcul”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a tras concluziile după a cincea victorie la rând în campionat obţinută de Farul Constanţa. Formaţia de la malul mării este lideră în Superligă, iar ”Regele” a precizat care este momentul în care aceasta se poate implica în lupta la titlu.

Farul Constanţa a învins-o, pe teren propriu, pe U Cluj, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 14-a din Superligă. Farul este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon.

Farul a deschis scorul în minutul 31, prin Pitu, care a înscris din careu, după o pasă a lui Alibec. În minutul 51, gazdele au marcat al doilea gol, prin Artean, din pasa lui Grameni.

Farul este lider în Superligă, cu 33 de puncte, cu cinci mai multe decât Rapid, a doua clasată, după 14 etape.

Gică Hagi a anunţat când se va implica Farul în lupta la titlu: ”Atunci luaţi-ne în calcul”

La finalul meciului, Gică Hagi a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor săi şi de rezultatul final.

Întrebat când se va putea vorbi la Farul despre lupta pentru titlu, ”Regele” a replicat.

”Mai avem două meciuri grele (n.r. cu Rapid şi FC U Craiova). Dacă ieşim bine, atunci luaţi-ne în calcul.

Am început bine sezonul, vedem cum terminăm, suntem abia la început, trebuie să luăm puncte la fiecare meci, să ne batem pentru ele. Încercăm să creăm o mentalitate de învingător aici la Constanţa.

Am făcut un meci complet, chiar dacă nu am fost atât de fini cu mingea, dar fără minge, defensiv, am făcut un meci foarte, foarte bun.

Echipa a făcut un efort extraordinar, jucătorii au alergat, au fost conectaţi, au avut o determinare foarte bună, nu le-am dat nicio şansă adversarilor.

Pitu s-a maturizat. Mi-a răspuns, am avut o muncă de făcut cu el doi ani, a trebuit să-i cresc personalitatea. Acum e bărbat, sezonul ăsta e unul dintre cei mai buni.

Alibec e un jucător valoros, întotdeauna a fost un jucător valoros. Împreună cu echipa încercăm să dăm un randament foarte bun”, a declarat Hagi, după meci.

Afla mai multe despre: farulhagi 

viewscnt
Articole similare