Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi jucători remarcaţi de Mihai Teja după prima victorie din ultimele două luni: ”Au caracter”

Cei doi jucători remarcaţi de Mihai Teja după prima victorie din ultimele două luni: ”Au caracter”

FC Botoșani

Comentarii

În a 14-a etapă a Ligii 1, FC U Craiova a fost înfrântă de FC Botoşani, care nu se mai impusese de şapte etape. În urma partidei, Mihai Teja, care a fost la un pas de demitere, şi-a felicitat jucătorii pentru victorie.

Înaintea partidei cu Rapid, Valeriu Iftime afirma că îl va demite pe Mihai Teja dacă acesta nu reuşeşte să se întoarcă cu măcar un punct din Giuleşti.

Moldovenii au fost la un pas de victorie, dar au obţinut ”doar” o remiză în final, deşi aceasta a fost de ajuns pentru a îl păstra pe Teja pe banca tehnică.

La următorul meci, patronul Iftime a venit cu un nou ultimatum: acesta a afirmat că dacă echipa sa nu are măcar un şut pe poartă până în minutul 60, Teja va pleca.

Nu doar că echipa sa şi-a îndeplinit obiectivul, dar aceasta a reuşit să obţină o victorie neaşteptată împotriva lui FC U Craiova.

La primul meci fără Marius Croitoru, oltenii au reuşit, posibil, cea mai slabă prestaţie a sezonului şi au fost înfrânţi de un gol în prelungiri.

Botoşani şi-a încheiat ”seceta” de victorii de şapte etapa şi a dezvăluit că bucuria a revenit în vestiar, remarcându-i pe Dragu şi marcatorul Camara pentru efortul depus.

Cei doi jucători remarcaţi de Mihai Teja după prima victorie din ultimele două luni

"Nu mai ştiam să ne bucurăm, au trecut 7 etape şi poate meritam mai multe puncte. Ne bucurăm că am câştigat, băieţii au dat totul, au arătat determinare, şi-au dorit foarte mult să câştige, să arate că imaginea lor e bună şi că au calitate.

A fost veselie în vestiar, sunt 3 puncte importante, care ne dau încredere şi moral. Normal că am încredere în fiecare jucător, nu există la mine titulari şi rezerve, mă bucur că cei care au intrat au făcut-o foarte bine, ştiam că au calitatea de a înscrie.

Camara a mai dat un gol foarte important cu CFR, a intrat foarte bine. Asta mi-a dovedit că ei au caracter şi asta e cel mai important.

Felicit toată echipa, azi cred că am avut ocaziile mai mari, chiar dacă ei, în prima repriză, au avut un pic posesia, dar ocaziile au fost la noi.

Iar în a doua repriză am fost clar mai buni. Au avut o posesie bună prima repriză, au avut mingea, dar fazele clare le-am avut noi.

A doua repriză am pus presiune pe ei, le-a fost greu să iasă din propria jumătate şi, până la urmă, Dumnezeu ne-a ajutat şi am reuşit să câştigăm pentru că meritam.

La pauză i-am spus lui Dragu că e păcat pentru că nu sunt şanse foarte multe când scapi singur cu portarul, deci trebuie să fii mai eficace, dar până la urmă a făcut un meci bun, a jucat cu inima”, a declarat Mihai Teja.

  • Ultima victorie a celor de la Botoşani venise pe 14 august
  • Moldovenii se impuneau atunci 1-0, în Gruia, cu campioana CFR

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare