Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul criticat pentru eşecul Petrolului la Craiova a reacţionat: ”Se întâmplă din ce în ce mai des”

Jucătorul criticat pentru eşecul Petrolului la Craiova a reacţionat: ”Se întâmplă din ce în ce mai des”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a pierdut încă un meci în campionatul naţional şi a ajuns la cinci eşecuri la rând în competiţia internă. Octavian Vâlceanu (26 de ani), portarul formaţiei prahovene, a avut o prestaţie slabă şi a tras concluziile legate de meci.

Petrolul a pierdut în faţa formaţiei Universitatea Craiova, scor 1-2, în etapa a 14-a din Superligă.

Golul victoriei craiovenilor a fost marcat în al doilea minut de prelungire. Este a cincea înfrângere consecutivă pentru ploieşteni şi al patrulea meci în care primesc gol în minutele de prelungire.

Formaţia pregătită de Nae Constantin a primit 17 goluri până acum în campionat. Dintre acestea, nouă au fost după minutul 75, respectiv şase după minutul 90, conform informaţiei statistice dezvăluite de jurnalistul Dan Udrea.

Jucătorul criticat pentru eşecul Petrolului la Craiova a reacţionat: ”Se întâmplă din ce în ce mai des”

La finalul meciului, portarul Octavian Vâlceanu, care a avut o evoluţie mai puţin reuşită şi a greşit la golurile craiovenilor, a vorbit despre eşecurile suferite de Petrolul în ultimele minute ale meciurilor.

”Sentimentul e dezamăgitor. Sunt mai multe meciuri. E cel mai dureros moment când pierzi meciul în ultimele minute, iar la noi se întâmplă din ce în ce mai des.

Suporterii sunt nemulţumiţi. Fac fiecare deplasare alături de noi. Am ajuns la cinci înfrângeri consecutive. Ei ne ajută meci de meci, nişte suporteri fantastici. Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor.

Am avut o echipă bună, care se bate la campionat an de an, dar asta nu scuză mijloacele.

(n.r. despre Gabi Tamaş) Cât poţi să te gândeşti la asta? Au trecut trei-patru zile, nu cred că s-a mai gândit cineva la asta acum, important e să ne gândim la meci şi să câştigăm. Trebuie să facem jocuri bune şi să adunăm puncte”, a declarat Vâlceanu, după meci.

Afla mai multe despre: petrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare