Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ăsta e adevărul şi vreau să ştie toată lumea”. Nae Constantin revine cu o serie nouă de dezvăluiri despre înregistrarea cu Gabi Tamaş: ”Totul a venit de la el”

”Ăsta e adevărul şi vreau să ştie toată lumea”. Nae Constantin revine cu o serie nouă de dezvăluiri despre înregistrarea cu Gabi Tamaş: ”Totul a venit de la el”

Petrolul

Comentarii

Nae Constantin a tras concluziile după un nou eşec suferit de Petrolul în Superligă, unul care a venit tot după minutul 90. Antrenorul formaţiei prahovene a făcut şi o serie de dezvăluiri despre Gabi Tamaş, jucător ce şi-a reziliat contractul cu ploieştenii.

Petrolul Ploieşti a pierdut partida cu Universitatea Craiova, scor 1-2, în etapa a 14-a din Superligă, şi a ajuns la a cincea înfrângere la rând în campionat.

Petrolul a deschis scorul în minutul 58, când Mario Bratu a trimis din corner, Arlauskis a scos lovitura de cap a lui Huja, dar Irobiso a reluat în plasă.

Totuşi, Universitatea Craiova a egalat în minutul 76. Roguljic a executat o lovitură liberă, portarul Vâlceanu a respins în faţă şi Cîmpanu a înscris.

Golul victoriei craiovene a fost înscris de Rivaldinho, în al doilea minut de prelungire al meciului. Este a cincea înfrângere consecutivă pentru ploieşteni şi al patrulea meci în care primesc gol în minutele de prelungire.

Nae Constantin, concluzii după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Ăsta e adevărul şi vreau să ştie toată lumea”

La finalul meciului, Nae Constantin a reacţionat cu privire la rezultatul înregistrat şi a oferit noi detalii despre incidentul iscat în ultimele zile cu Gabi Tamaş.

”Zic că e mai bine ca adversarii să aştepte direct prelungirile şi să marcheze. Nu ştiu ce să mai zic, e greu de vorbit acum.

Te gândeşti de ce se întâmplă. Încerc să stau concentrat, doar ca nu ştiu, cred că e ghninion, poate e frica de a obţine un rezultat pozitiv. Trebuie să analizăm, să lucrăm, să muncim şi să jucăm.

(n.r. despre Tamaş) N-a fost uşor şi nu o să fie nici mai departe. Cine vrea să mă acuze de sifonărie, n-are decât. Eu sunt împăcat.

Înregistrarea asta despre care se spune că e privată a fost făcută de mine, doar că ea nu era privată, ci publică, pentru că cel cu care vorbeam (n.r. Tamaş) avea telefonul pe speaker şi vreo şapte prieteni lângă el.

Ăsta e adevărul şi vreau să ştie toată lumea. Îmi era greu sa ascund asta, tot vestiarul ştia ce s-a discutat acolo. 

Următorul pas era să reziliem cu Gabi şi toată lumea ar fi întrebat de ce reziliem. Nu a fost absolut nicio tensiune între noi, nicio discuţie.

Nici cea mai mică intenţie a mea să-l întregistrez şi să-l dau public. Nu l-am făcut să înjure, totul a venit de la el. De la mine n-a plecat nimic către presă, ci doar către suporteri. Să deschidă un proces, sunt martori, jucătorii care au ascultat acolo.

Multă lume nu înţelege. Eu îmi duc crucea mai departe, echipa trebuie să meargă mai departe, să adunam puncte şi să ne salvăm de la retrogradare. Vom încerca să facem vestiarul unit aşa cum era până la Gabi Tamaş”, a declarat Nae Constantin, după meci.

Afla mai multe despre: nae constantinpetrolultamas 

viewscnt
Articole similare