Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mă lăsam de fotbal”. Chipciu, declaraţii misterioase după eşecul cu Farul: ”Nu mă interesează”

”Mă lăsam de fotbal”. Chipciu, declaraţii misterioase după eşecul cu Farul: ”Nu mă interesează”

U Cluj

Comentarii

Alex Chipciu a reacţionat după eşecul suferit de U Cluj pe terenul celor de la Farul Constanţa. Jucătorul de 33 de ani a vorbit despre jocul echipei ardelene şi a prefaţat ”dubla” cu rivalii de la CFR Cluj, de săptămâna viitoare.

U Cluj a pierdut fără drept de apel deplasarea de la Farul Constanţa, scor 0-2, în etapa a 14-a din Superligă.

Jocul echipei ardelene nu s-a ridicat la nivelul arătat de liderul campionatului, astfel că elevii lui Eugen Neagoe s-au arătat neputicioşi.

La finalul meciului, Alex Chipciu a recunoscut că U Cluj a jucat modest şi nu a fost pe deplin mulţumit nici cu victoria din etapa precedentă, 1-0 cu FC Hermannstadt, pentru că a fost obţinută cu multă şansă.

”Mă lăsam de fotbal”. Chipciu, declaraţii misterioase după eşecul cu Farul: ”Nu mă interesează”

Totodată, fotbalistul de 33 de ani a prefaţat şi cele două derby-uri cu rivalii de la CFR Cluj pe care U Cluj urmează să le dispute în săptămâna care vine: joi, în Cupa României, şi duminică, în campionat.

Totuşi, potrivit jucătorului, acesta nu va putea juca în nici unul dintre cele două meciuri contra fostei sale echipe din cauza unei clauze stipulate în contract.

”Nu a funcţionat nimic. Am jucat foarte slab, am acum gânduri foarte negre şi nu prea ştiu ce să analizez. Ne-au depăşit la toate capitolele. Ok, calitatea ca şi calitatea, dar dacă n-ai agresivitate, nu te baţi pentru fiecare minge şi nu alergi, eşti dominat la toate capitolele.

Nu am vrut să ne apărăm, ne doream să câştigăm. Aşa a fost echipa, contează mai puţin, Manchester City a jucat fără atacant mulţi ani. Ne-au depăşit total, măcar de ne apăream şi îi închideam mai bine. E o înfrângere care mă pune pe gânduri.

N-aş vrea să fac comparaţii. Farul e o echipă bună, are un joc foarte frumos, dar sunt echipe puternice, CFR e foarte puternică, are un buget enorm, va fi greu să se bată cu ei.

Mă lăsam de fotbal dacă voiam să-i demonstrez cuiva ceva. Nu mă interesează să demonstrez ceva. Din păcate, nu pot juca în niciun meci cu CFR, pentru că e o clauză în contract, pe undeva e normal, că cei de la CFR mi-au dat nişte bani”, a declarat Chipciu, după meci.

Afla mai multe despre: chipciuu cluj 

viewscnt
Articole similare