Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, faţă în faţă azi la antrenament cu Nicolae Dică şi fotbaliştii de la FCSB! Antrenorul a recunoscut: "Le-a spus şi lucruri negative"

Gigi Becali, faţă în faţă azi la antrenament cu Nicolae Dică şi fotbaliştii de la FCSB! Antrenorul a recunoscut: "Le-a spus şi lucruri negative"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, este sub presiune. Tehnicianul a recunoscut că finanţatorul Gigi Becali a venit la antrenamentul echipei premergător partidei cu UTA şi că nu i-a menajat pe jucători.

Gigi Becali a venit la antrenamentul FCSB: "Le-a spus şi lucruri negative fotbaliştilor"

FCSB - UTA se vede pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, în etapa cu numărul 14 din Superligă. Meciul din campionat vine după ruşinea cu Silkeborg, din grupa de Conference League, scor 0-5, pe Arena Naţională, în urma căreia Gigi Becali a erupt. 

Gigi Becali a anunţat ce jucători pleacă de la FCSB, a susţinut că nu se mai consultă cu Mihai Stoica, iar Nicolae Dică a primit termen limită, pentru a redresa echipa. 

După ce Gigi Becali a recunoscut că nu este mulţumit de felul în care fotbaliştii se antrenează la FCSB, afaceristul a mers la ultima pregătire e lotului, dinaintea meciului cu UTA. 

El a dorit să-şi spună punctul de vedere şi în faţa jucătorilor, nu doar prin intervenţiile în spaţiul public, şi a luat cuvântul la antrenament. 

În cadrul intervenţiei în care a prefaţat duelul cu UTA, Nicolae Dică a dezvăluit şi ce s-a discutat între finanţator şi jucători, care nu au fost menajaţi. 

"Va fi o partidă grea, întâlnim o echipă bună, care vrea în play-off, joacă ofensiv, iar defensiv e agresivă. După jocul din Europa am avut discuţii cu jucătorii, i-am încurajat, le-am dat încredere şi acum trebuie să ştergem ce am făcut în Europa. 

Am încredere în jucătorii pe care-i antrenez, aşteptam acest joc după meciul din Europa. 

Da, a ajuns la antrenament (n.r. - Gigi Becali). Nu e prima dată când vine, a discutat cu jucătorii, i-a şi încurajat. (n.r. - I-a certat?) Constructiv (n.r. - râde). Le-a spus şi lucruri negative, dar mai mult i-a încurajat", a declarat Nicolae Dică. 

După 0-10 cu Silkeborg, Nicolae Dică a avut puterea să recunoască faptul că are ce învăţa de la danezi. Antrenorul de la FCSB şi-ar dori să participe la antrenamentele lui Silkeborg, iar Gigi Becali s-a arătat dispus chiar să plătească acest schimb de experienţă. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalinicolae dicafcsb uta aradgigi becali 

viewscnt
Articole similare