Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mai au ce căuta la noi! La revedere!". Gigi Becali a "executat" doi jucători de la FCSB şi le-a anunţat plecarea

"Nu mai au ce căuta la noi! La revedere!". Gigi Becali a "executat" doi jucători de la FCSB şi le-a anunţat plecarea

FCSB

Comentarii

Doi jucători de la FCSB au fost "executaţi" de Gigi Becali (64 de ani), care a anunţat că vor pleca de la echipa "roş-albastră". Rachid Bouhenna (29 de ani) şi Denis Haruţ (23 de ani) sunt fotbaliştii pe care omul de afaceri din Pipera nu vrea să-i mai vadă la echipa sa.

FCSB a încasat 10 goluri în dublă manşă contra danezilor de la Silkeborg şi nu a reuşit să înscrie. Rezultatele au dinamitat atmosfera de la echipă, iar Gigi Becali le-a semnat sentinţa lui Denis Haruţ şi Rachid Bouhenna, fotbalişti transferaţi recent la echipa din Bucureşti.

"Nu mai au ce căuta la noi! La revedere!". Gigi Becali a "executat" doi jucători de la FCSB şi le-a anunţat plecarea

După umilinţa din Danemarca (0-5), FCSB a suferit o nouă ruşină istorică, 0-5 pe Arena Naţională cu Silkeborg, rezultat care l-a făcut pe Gigi Becali să-şi piardă răbdarea. Omul de afaceri a anunţat plecarea a doi jucători, pe care i-a "executat" la nici 24 de ore după finalul partidei din Conference League.

Gigi Becali nu vrea să-i mai vadă la FCSB pe Denis Haruţ, adus cu 700.000 de euro de la FC Botoşani, şi pe Rachid Bouhenna, adus gratis de la CFR Cluj.

"Despre jucători ce să mai spun? Eu sunt nebun că am dat atâţia bani pe transferuri. Nu joacă nimic. Dar în curând o să facem o curăţenie generală. În primul rând Bouhenna şi Haruţ nu mai au ce căuta la noi.

O să plece cât de curând, amândoi! Şi nu doar ei. Păi ţin jucători pe care îi plătesc cu salarii mari ca să ce? Să mă fac de râs prin Europa? Nu, tată. La revedere!", a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

"Atât îi mai dau". Gigi Becali i-a acordat termen limită lui Nicolae Dică la FCSB

Nicolae Dică ar putea fi îndepărtat de pe banca tehnică la finalul lunii octombrie, în funcţie de parcursul din următoarele meciuri: FCSB - UTA (Superliga), UTA - FCSB (Cupa României), Sepsi - FCSB (Superliga), Anderlecht - FCSB (Conference League) şi U Cluj - FCSB (Superliga). 

“Nu mă simt nicicum după meciul de ieri. Pe Dică nu îl dau afară, dar pe mine mă deranjează că nu jucăm nimic. Nu vedeţi că nu jucăm nimic? Zero. Nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve. 

Nicolae Dică trebuie în primul rând să facă echipa să joace. Asta trebuie să facă el în primul rând. Îi mai dau câteva săptămâni. Aştept patru, cinci meciuri şi o să iau o decizie. El trebuie să facă echipa să joace. 

Nici nu mai ştiu. În campionat nu îmi fac probleme. Sunt sigur că ajungem în cupele europene. Dar acolo ce facem? Ajungem în grupe şi la anul ca să ne facem de râs? Mie nu îmi convine asta.

O să vedem ce e de făcut pentru că aşa nu se mai poate”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

 

Afla mai multe despre: gigi becalidenis harutrachid bouhennafcsb 

viewscnt
Articole similare