Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Atât îi mai dau". Gigi Becali i-a acordat termen limită lui Nicolae Dică la FCSB. Când poate fi schimbat antrenorul

"Atât îi mai dau". Gigi Becali i-a acordat termen limită lui Nicolae Dică la FCSB. Când poate fi schimbat antrenorul

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre viitorul lui Nicolae Dică pe banca echipei bucureştene. Afaceristul i-a acordat termen limită pentru a redresa situaţia.

Gigi Becali, despre Nicolae Dică: "Îi mai dau câteva săptămâni"

După ce Gigi Becali s-a ocupat de partea spirituală la Iaşi, fiind departe de Bucureşti în aceste zile, finanţatorul FCSB a anunţat primele decizii. Mihai Stoica este afectat de o primă măsură luată de Gigi Becali, care, printre altele, a anunţat şi că va începe procesul de retragere din fotbal. 

De asemenea, afaceristul a vorbit şi despre Nicolae Dică, asupra căruia presiunea creşte zilnic. Gigi Becali a spus clar că antrenorul "a supravieţuit" şi după a doua umilinţă cu Silkeborg, cu care are golaveraj 0-10, dar i-a acordat termen limită. 

Nicolae Dică ar putea fi îndepărtat de pe banca tehnică la finalul lunii octombrie, în funcţie de parcursul din următoarele meciuri: FCSB - UTA (Superliga), UTA - FCSB (Cupa României), Sepsi - FCSB (Superliga), Anderlecht - FCSB (Conference League) şi U Cluj - FCSB (Superliga). 

“Nu mă simt nicicum după meciul de ieri. Pe Dică nu îl dau afară, dar pe mine mă deranjează că nu jucăm nimic. Nu vedeţi că nu jucăm nimic? Zero. Nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve. 

Nicolae Dică trebuie în primul rând să facă echipa să joace. Asta trebuie să facă el în primul rând. Îi mai dau câteva săptămâni. Aştept patru, cinci meciuri şi o să iau o decizie. El trebuie să facă echipa să joace. 

Nici nu mai ştiu. În campionat nu îmi fac probleme. Sunt sigur că ajungem în cupele europene. Dar acolo ce facem? Ajungem în grupe şi la anul ca să ne facem de râs? Mie nu îmi convine asta.

O să vedem ce e de făcut pentru că aşa nu se mai poate”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik

Imediat după FCSB - Silkeborg, 0-5, Nicolae Dică a anunţat că nu-şi dă demisia

FCSB a pierdut categoric cu Silkeborg, scor 0-5. CFR Cluj a învins pe Slavia Praga, scor 2-0

Primele două clasate din sezonul trecut al Superligii au traiectorii diferite în grupele Conference League.

CFR Cluj a câştigat joi meciul de pe teren propriu cu formaţia cehă Slavia Praga, scor 2-0, şi este lider în grupa G a Conference League, după patru meciuri disputate.

FCSB a fost învinsă, joi seara, pe teren propriu, de formaţia daneză Silkeborg, scor 5-0, în grupa B a Conference League. Săptămâna trecută, în Danemarca, scorul a fost tot 5-0 pentru Silkeborg.

Afla mai multe despre: gigi becalinicolae dicaantrenor fcsbmihai stoicafcsb silkeborg 

viewscnt
Articole similare