Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Steaua a murit". Helmut Duckadam explică mesajul controversat care a atras replica lui Mihai Stoica: "M-a deranjat" | EXCLUSIV

"Steaua a murit". Helmut Duckadam explică mesajul controversat care a atras replica lui Mihai Stoica: "M-a deranjat" | EXCLUSIVgalerie foto

Steaua

Comentarii

Fostul portar al Stelei Bucureşti şi ex-preşedinte de imagine al FCSB, Helmut Duckadam, a explicat mesajul controversat pe care l-a publicat.

Helmut Duckadam explică de ce "Steaua a murit"

”Eroul de la Sevilla” consideră că Steaua alături de care a câştigat Cupa Campionilor Europeni nu mai există. Prin intermediul unui mesaj pe Facebook, Duckadam şi-a vărsat durerea în legătură cu clubul pe care îl reprezenta cândva, imediat după ce FCSB a fost umilită în primul meci cu Silkeborg din Danemarca, scor 5-0. 

La câteva zile distanţă, gloria Stelei şi-a explicat mesajul. 

"Eu nu am fost supărat pe rezultat. Se întâmplă accidente, dar ce m-a deranjat e că nu se mai doreşte performanţă. Când joci în campionat, să câştigi campionatul. Joci ca să ajungi în cupele europene şi când ajungi în cupele europene nu mai joci în cupele europene, ca să te concentrezi pe campionat. Nu mai înţelegi nimic. E politica lor.  

Din păcate, Steaua a murit că nu îşi mai doreşte performanţă. Nici FCSB, nici Steaua. Erau şanse (n.r. - de calificare din grupa de Conference League). Părerea mea e că trebuia să le joci, dar asta e alegerea lor", a declarat Duckadam pentru Orange Sport. 

De asemenea, fostul oficial al FCSB a comentat situaţia de pe banca tehnică, în cazul în care Nicolae Dică va fi îndepărtat. 

"E foarte greu să mai aduci un alt antrenor la FCSB, că au cam fost toţi. Ar veni  cu siguranţă, ar veni toţi, dar cam toţi au fost, nu ştiu pe cine ai mai putea aduce nou. FCSB nu se refuză", a adăugat Helmut Duckadam. 

Reacţia lui Mihai Stoica după mesajul lui Helmut Duckadam

Declaraţia lui Duckadam nu i-a picat deloc managerului general de la FCSB, care a comentat mesajul. 

„Probabil că dacă ar fi avut unde să scrie după dubla cu Montpellier scria la fel. S-au luat 8 atunci, în dublă manşă (n.r. - 5-0 şi 3-0 în preliminariile Cupei Cupelor 1990). Am văzut şi că a postat că era cu inima frântă. Ce să-i faci? Avea inimă frântă. Cum să nu fie sincer dacă dumnealui a scris despre dumnealui că este cu inima frântă? Cum să scrii că eşti cu inima frântă dacă nu eşti cu inima frântă? Nu ai cum. 

Trebuie să o ai frântă total ca să poţi intra pe Facebook şi să vezi în ce stare te încadrezi. Aşa e la Facebook. Spui «Ia să vedem? Sunt euforic? Nu. Sunt trist? Nu. Inimă frântă? Aici sunt. Ia să vedem (n.r. - duce mâna la inimă).  Aici sunt, inimă frântă». Superfrânta inima”, a spus Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: helmut duckadamfcsbsteauafcsb silkeborg 

viewscnt
Articole similare