Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se declară prietenul lui Dan Petrescu, dar recunoaşte: "Nu e antrenorul care-mi place. În nebunia aia a lui, cu jocul ăla are rezultate"

Se declară prietenul lui Dan Petrescu, dar recunoaşte: "Nu e antrenorul care-mi place. În nebunia aia a lui, cu jocul ăla are rezultate"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu are toate şansele să aibă un nu parcurs european bun cu CFR Cluj, care a resetat calculele calificării după dubla cu Slavia Praga. Dănuţ Lupu, cel care se declară prietenul antrenorului, a analizat jocul campioanei României.

Dănuţ Lupu, despre Dan Petrescu

CFR Cluj se îndreaptă spre tabloul eliminatoriu din Conference League. După şocul din cadrul echipei din urmă cu câteva săptămâni, când s-a pus problema plecării lui Dan Petrescu, echipa a accelerat atât în Superligă, cât şi în grupa de Conference League. 

Dănuţ Lupu a vorbit despre jocul prestat de CFR Cluj, unul nu foarte plăcut spectatorilor, dar asumat de ardeleni. 

De altfel, dinamovistul a admis că instrucţiunile "Bursucului" aduc rezultate. 

"CFR e o surpriză plăcută. Dan ne-a arată iar că în meciurile importante ştie să unească acea echipă şi să facă un lot foarte unit.

Dan e prietenul meu. Am o relaţie bună cu el. Nu e antrenorul care îmi place, dar până la urmă e singurul antrenor care are rezultate. În nebunia aia a lui, cu jocul ăla... Trebuie să recunoaştem că CFR nu joacă un joc spectaculos, dar îşi atinge scopul. Bravo lui!

Nu trebuie să-mi placă mie sau altuia. Ca antrenor trebuie să placă în primul rând patronului. Atât timp cât ai rezultate, nu contează jocul", a declarat Dănuţ Lupu pentru Orange Sport. 

FCSB a pierdut categoric cu Silkeborg, scor 0-5. CFR Cluj a învins pe Slavia Praga, scor 2-0

Primele două clasate din sezonul trecut al Superligii au traiectorii diferite în grupele Conference League.

CFR Cluj a câştigat joi meciul de pe teren propriu cu formaţia cehă Slavia Praga, scor 2-0, şi este lider în grupa G a Conference League, după patru meciuri disputate.

FCSB a fost învinsă, joi seara, pe teren propriu, de formaţia daneză Silkeborg, scor 5-0, în grupa B a Conference League. Săptămâna trecută, în Danemarca, scorul a fost tot 5-0 pentru Silkeborg.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujdanut lupu 

viewscnt
Articole similare