Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De ce obţine CFR Cluj rezultate?” Unde se face diferenţa între campioana României şi FCSB: "Aici este altceva" | EXCLUSIV

”De ce obţine CFR Cluj rezultate?” Unde se face diferenţa între campioana României şi FCSB: "Aici este altceva" | EXCLUSIV
Comentarii

Basarab Panduru a vorbit despre cele două echipe româneşti care evoluează în Conference League.

FCSB a fost învinsă, joi seara, pe teren propriu, de formaţia daneză Silkeborg, scor 5-0, în grupa B a Conference League. Săptămâna trecută, în Danemarca, scorul a fost tot 5-0 pentru Silkeborg.

De asemenea, CFR Cluj a câştigat joi meciul de pe teren propriu cu formaţia cehă Slavia Praga, scor 2-0, şi este lider în grupa G a Conference League, după patru meciuri disputate. Meciul a fost întrerupt timp de 15 minute după ce un spectator a suferit un stop cardio-respirator.

Basarab Panduru a comentat ce două meciuri. El consideră că Dan Petrescu este motivul pentru care CFR a reuşit să o bată pe Slavia Praga de două ori la rând. Expertul OrangeSport susţine că meciul a fost câştigat datorită tacticii pe care a abordat-o Dan Petrescu. 

”Ei au antrenor. Petrescu a câştigat meciurile astea două prin tactica lui!” 

”Nu pot să îmi explic. Înainte de meciuri nu mă gândeam la rezultatele astea. Nu mă gândeam la CFR. Nu mă gândeam că pot să îi bată două meciuri la rând fără să primească gol. Dar aici este altceva. 

CFR are antrenor. Meciurile astea sunt câştigate cu cap şi cu tactică. Petrescu a câştigat meciurile astea două prin tactica lui. Nu puteau să intre în careu.

Victoriile sunt pe tactica lui Petrescu, pe mintea lui Petrescu. La FCSB nu mă gândeam că se poate întâmpla din nou, dar era deja 2-0 în minutul 16”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: conference league-basarab panduru-conference leaue 

viewscnt
Articole similare