Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De neoprit! Unde a fost surprins Gigi Becali la câteva ore după umilinţa trăită de FCSB cu Silkeborg în Conference League

De neoprit! Unde a fost surprins Gigi Becali la câteva ore după umilinţa trăită de FCSB cu Silkeborg în Conference League

FCSB

Comentarii

Fotbalul şi afacerile au trecut în plan secund pentru Gigi Becali, în aceste zile. Afaceristul este departe de Bucureşti, unde FCSB a fost umilită a doua oară de echipa daneză Silkeborg.

Unde a fost surprins Gigi Becali după ce FCSB a fost umilită de Silkeborg în Conference League

Nimic nu l-a putut opri pe Gigi Becali în aceste zile, când are loc un moment important pentru credincioşi. La câteva zile după ce l-a reconfirmat pe Nicolae Dică pe banca FCSB, echipa a suferit o nouă înfrângere drastică, scor 0-5 şi pe Arena Naţională cu Silkeborg, de data aceasta cu titularii introduşi la comanda finanţatorului echipei din Berceni. 

Afaceristul şi-a lăsat oamenii de încredere în Bucureşti la echipa de fotbal şi a plecat la Iaşi. 

Ziaruldeiasi.ro a publicat imagini cu Gigi Becali în pelerinaj la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, la câteva ore de la înfrângerea FCSB-ului de pe cel mai mare stadion al ţării. 

Afaceristul se află printre miile de credincionşi care aşteaptă la rând pe străzile din jurul Catedralei Mitropolitane din Iaşi pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva depuse într-un baldachin aşezat în curtea lăcaşului de cult. 

Gigi Becali şi-a făcut apariţia vineri dimineaţa, la Sfânta Liturghie, într-un nou an în care nu a ratat momentul important de la Iaşi. 

Afaceristul român şi-a construit, în această perioadă, şi o biserică în localitatea în care s-a spus că s-ar putea retrage în următorii ani. 

FCSB a pierdut categoric cu Silkeborg, scor 0-5. CFR Cluj a învins pe Slavia Praga, scor 2-0

Primele două clasate din sezonul trecut al Superligii au traiectorii diferite în grupele Conference League.

CFR Cluj a câştigat joi meciul de pe teren propriu cu formaţia cehă Slavia Praga, scor 2-0, şi este lider în grupa G a Conference League, după patru meciuri disputate.

FCSB a fost învinsă, joi seara, pe teren propriu, de formaţia daneză Silkeborg, scor 5-0, în grupa B a Conference League. Săptămâna trecută, în Danemarca, scorul a fost tot 5-0 pentru Silkeborg.

"Pe cine ai paria într-un meci CFR Cluj - Silkeborg?". Basarab Panduru n-a avut nevoie de timp de gândire: "Nu au cum să ajungă la poartă"

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsfanta paraschevafcsb silkeborg 

viewscnt
Articole similare