Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Obiectivul a fost îndeplinit”. Creţu, concluzii în stilul caracteristic: ”Am văzut că şi suporterii au plecat”

”Obiectivul a fost îndeplinit”. Creţu, concluzii în stilul caracteristic: ”Am văzut că şi suporterii au plecat”

FCSB

Comentarii

Vali Creţu şi-a spus şi el impresiile după o nouă umilinţă suferită de FCSB în faţa formaţiei Silkeborg. În tur, elevii lui Nicolae Dică au pierdut cu 5-0, iar scorul s-a repetat şi în manşa retur, la Bucureşti, pe Arena Naţională.

FCSB a fost pierdut ruşinos în faţa danezilor de la Silkeborg, scor 5-0, în grupa B a Conference League.

În urmă cu o săptămână, în Danemarca, scorul a fost tot 5-0 pentru Silkeborg în duelul contra vicecampioanei României.

”Obiectivul a fost îndeplinit”. Creţu, concluzii în stilul caracteristic: ”Am văzut că şi suporterii au plecat”

La finalul meciului de la Bucureşti, Vali Creţu a tras şi el concluziile. Fundaşul dreapta a precizat că este o adevărată umilinţă ceea ce s-a întâmplat, dar trage un semnal de alarmă că obiectivul iniţial, acela de a intra în grupele Conference League, a fost deja atins.

Jucătorul lui Nicolae Dică nu şi-a imaginat că va fi martor la asemenea meciuri dezastruoase pentru FCSB şi este de părere că au fost greşeli colective, iar jucătorii nu trebuie analizaţi individual.

”Nu prea avem cuvinte, am trăit o ruşine în seara asta. Trebuie să învăţăm din aceste meciuri europene. Nu cred că şi-a imaginat nimeni, au venit aceste două meciuri, la primul meci au fost multe schimbări.

Am întâlnit o echipă bună, a pasat foarte bine, trebuia să stai foarte bine în teren cu ei. Chiar aici e mult de gândit, chiar nu-mi găsesc cuvintele.

Am văzut că şi suporterii au plecat. E dezamăgitor! Trebuie multă muncă, fiecare să vadă unde a greşit, colectiv şi individual.

Sincer, nu? Sunt un tip care mă consum, trăiesc meciurile la capacitate maximă, dau 100% la fiecare meci. E sport de echipă, dar la o echipă care pasează aşa de bine trebuie să stai foarte bine în teren. Colectiv, trebuie să arăţi foarte bine.

Trebuie să fim realişti, chiar e o umilinţă! Obiectivul a fost îndeplinit, dar trebuie să respectăm competiţia şi să arătăm mult mai bine. Cine trăieşte pentru fotbal, chiar se simte foarte naşpa. E umilitor”, a declarat Creţu, pentru Pro Arena.

Apărarea celor de la FCSB este cea mai slabă din Conference League, cu 13 goluri primite.

Afla mai multe despre: fcsbcretu 

viewscnt
Articole similare