Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu mai stăm să plângem, nu mai zicem nimic, doar că ne pare rău”. Andrei Cordea, după ce a fost părtaş la a doua umilinţă a FCSB-ului: ”Ne e ruşine”

”Nu mai stăm să plângem, nu mai zicem nimic, doar că ne pare rău”. Andrei Cordea, după ce a fost părtaş la a doua umilinţă a FCSB-ului: ”Ne e ruşine”

FCSB

Comentarii

După 0-5 în meciul tur, Gigi Becali le-a transmis jucătorilor de la FCSB să îşi ia revanşa şi să se impună la rândul lor cu 5-0 în retur. Însă, roş-albaştrii au suferit a doua umilinţă la rând cu Silkeborg, cu acelaşi scor.

La meciul tur cu Silkeborg, FCSB şi-a lăsat mai toţi titularii la Bucureşti şi a suferit consecinţele în Danemarca, fiind învinsă cu scorul de 5-0.

Înaintea returului, Gigi Becali le-a transmis fotbaliştilor săi că trebuie să îşi ia revanşa şi să o învingă la rândul lor pe Silkeborg cu 5-0, dar lucrurile au stat la fel ca în tur şi pe Arena Naţională.

Condusă ”doar” 0-2 la pauză, faţă de 0-3 în tur, vicecampioana României nu s-a lăsat mai prejos umilinţei din tur şi a pierdut cu exact acelaşi scor, 5-0.

Înaintea confruntării, Andrei Cordea (23 de ani) numea rezultatul din Danemarca ruşinos şi afirma că roş-albaştrii sunt montaţi să obţină revanşa împotriva echipei daneze.

Cel mai în formă jucător de la FCSB nu fusese inclus în lot pentru acea confruntare, dar a prins 74 de minute pe teren în aceasta.

”Nu mai stăm să plângem, nu mai zicem nimic, doar că ne pare rău”

Prezent la flash-interviu după meci, Cordea a folosit acelaşi cuvânt: ”ruşine”. Jucătorul de 23 de ani a fost lipsit de multe cuvinte şi a afirmat că el şi coechipierii săi vor încerca să treacă peste.

Sunt supărat, ne-au bătut din nou 5-0, mi-e ruşine. Dacă din şapte şuturi pe poartă ne-au dat cinci goluri, sunt puternici, da. Nu am nicio explicaţie, niciunul dintre noi nu are, atât că e foarte ruşinos, ne e ruşine.

Încercăm să trecem peste, duminică ne aşteaptă un meci foarte greu acasă. Evident că nu pot să dorm, nu stau să vorbesc asta.

În două zile avem meci cu UTA şi trebuie să câştigăm, nu mai stăm să plângem, nu mai zicem nimic, atât că ne pare rău”, a declarat Andrei Cordea.

Basarab Panduru a vorbit în termeni duri despre prestaţia FCSB-ului în cele două meciuri, pierdute cu 0-10 la general.

Imaginea care a evidenţiat cel mai bine umilinţele suferite de FCSB a fost surprinsă după ce Târnovanu a încasat ultimul gol din cele două meciuri, când a început să plângă.

Afla mai multe despre: andrei cordea 

viewscnt
Articole similare