Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Şi pe masa de ping-pong te bat”. Concluziile lui Panduru după a doua umilinţă 0-5 a FCSB-ului: ”Ai dat vina pe orice, că sunt buni nu ai zis” | EXCLUSIV

”Şi pe masa de ping-pong te bat”. Concluziile lui Panduru după a doua umilinţă 0-5 a FCSB-ului: ”Ai dat vina pe orice, că sunt buni nu ai zis” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

După 0-5 în meciul tur, Gigi Becali le-a transmis jucătorilor de la FCSB să îşi ia revanşa şi să se impună la rândul lor cu 5-0 în retur. Însă, roş-albaştrii au suferit a doua umilinţă la rând cu Silkeborg, cu acelaşi scor.

Partida tur dintre FCSB şi Silkeborg a fost numită una dintre cele mai mari umilinţe din istoria clubului, iar, la retur, roş-albaştrii anunţau că doresc să îşi ia revanşa.

Deşi vicecampioana României a trimis în teren o echipă ceva mai bună la Bucureşti decât în Danemarca, scorul final a rămas acelaşi, 5-0 pentru Silkeborg.

Aşadar, practic, roş-albaştrii au fost învinşi cu 10-0 la general de cea mai modestă echipă din grupa de Conference League, rezultate care îi va afecta extrem de rău mental.

În urma partidei, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a tras concluziile după a doua umilinţă la rând a FCSB-ului cu Silkeborg.

Expertul Orange Sport a ajuns la concluzia că ”scuzele” oferite în urma meciului tur, în legătură cu suprafaţa de joc şi echipa folosită, nu însemnau, practic, nimic.

”Şi pe masa de ping-pong te bat”

Panduru a glumit că danezii ar învinge-o pe FCSB şi pe ”masa de ping-pong” şi a recunoscut că nu se aştepta la o nouă umilinţă pentru echipa pregătită de Nicolae Dică.

Ce să mai fie? Nicicum nu mai e. Nu au jucat cu cea mai bună echipă, au fost accidentaţi Tamm şi Radunovic, doar Creţu era, restul rezerve.

Nici acum nu au jucat cu echipa bună, dar e mare rău de tot rezultatul ăsta. Ai dat vina pe orice acolo, doar că sunt buni nu ai zis. Cred că şi pe masă de ping pong, dacă îi pui, te bat, par serioşi.

Ai ajuns într-o situaţia urâtă rău de tot. (n.r. ai mai simţit o astfel de umilinţă?) Nu cred că a fost în ultimul timp. Cel mai apropiat ar fi meciul cu Spania (n.r. Spania - România 5-0).

Nu mă gândeam că se va mai întâmpla vreodată, dar în fotbal nu înţelegi niciodată nimic”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare