Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gol neacordat pentru FCSB împotriva lui Silkeborg? Şutul lui David Miculescu părea să fi intrat în poartă, dar reuşita nu a fost validată | FOTO

Gol neacordat pentru FCSB împotriva lui Silkeborg? Şutul lui David Miculescu părea să fi intrat în poartă, dar reuşita nu a fost validată | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

La 0-3 pentru Silkeborg, FCSB credea că reuşise să revină în joc, prin David Miculescu. Fotbalistul ”aruncat” de pe bancă de Nicolae Dică reuşise să introducă mingea în poarta danezilor, înainte de a fi respinsă de un fundaş. Balonul părea să fi trecut linia, dar reuşita nu a fost validată.

Gol neacordat pentru FCSB împotriva lui Silkeborg

După 0-5 în meciul tur, în Danemarca, Gigi Becali le-a transmis jucătorilor săi că doreşte ca aceştia să îşi ia revanşa la Bucureşti, dar, după 70 de minute, scorul era tot 0-5.

Totuşi, situaţia ar fi putut sta, măcar parţial, altfel pentru roş-albaştri. La 0-3, în urma unui contraatac, David Miculescu părea să fi redus din diferenţă pentru gazde.

În urma unei acţiuni de excepţie a lui Eduard Radaslavescu, fostul jucător al UTA-ei a reuşit să înscrie, dar golul său nu a fost validat, partida neavând VAR sau Goal-line technology.

Jucătorii roş-albaştri, în frunte cu Andrea Compagno, şi-au ieşit din minţi din cauza deciziei arbitrului. La scurt timp după, danezii au reuşit să ducă scorul la 5-0.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare