Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a luat gol direct din corner de la Silkeborg! Ştefan Târnovanu, greşeală uriaşă la a doua reuşită a danezilor | FOTO

FCSB a luat gol direct din corner de la Silkeborg! Ştefan Târnovanu, greşeală uriaşă la a doua reuşită a danezilor | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Deşi FCSB ar fi vrut să îşi ia revanţa la returul cu Silkeborg, prima parte a meciului a decurs la fel ca în Danemarca. După 15 minute, oaspeţii conduceau cu 2-0, a doua reuşită, a lui Anders Klynge (21 de ani), venind direct din corner, graţie unei erori a lui Târnovanu.

FCSB a luat gol direct din corner de la Silkeborg

FCSB a suferit una dintre cele mai mari umilinţe din istoria sa în meciul tur cu Silkeborg, încheiat 5-0 pentru danezi, iar la retur îşi dorea să îşi ia revanşa împotriva danezilor.

Dar lucrurile nu au decurs conform planului pentru Nicolae Dică şi echipa sa. Kusk a deschis scorul în minutul 9, înainte ca Klynge să majoreze diferenţa, direct din corner.

Fotbalistul de 21 de ani a trimis cu efect, spre interior, iar Ştefan Târnovanu a ieşit la prima bară şi a trecut pe sub minge, în condiţiile în care ar fi putut stas pe loc şi prinde.

Portarul nu a fost ajutat nici de coechipierii săi, niciunul dintre aceştia nereuşind să blocheze şutul-centrare al lui Klynge.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare