Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vreau să îi dedic acest gol lui 'Pisică'”. Prima reacţie a lui Yuri după ce i-a asigurat victoria CFR-ului cu Slavia: ”Au jucat mai bine acasă”

”Vreau să îi dedic acest gol lui 'Pisică'”. Prima reacţie a lui Yuri după ce i-a asigurat victoria CFR-ului cu Slavia: ”Au jucat mai bine acasă”

CFR Cluj

Comentarii

Joi seara, CFR Cluj a reuşit să o învingă din nou pe Slavia Praga şi să facă un pas important către primăvara Conference League. Campioana României s-a impus cu 2-0, graţie golurilor marcat de Ciprian Deac, din penalty, şi Yuri.

În a treia etapă din Conference League, CFR Cluj a făcut deplasarea la Praga, pentru a o înfrunta pe Slavia, şi a obţinut o victorie nesperată, scor 1-0.

La retur, în Gruia, campioana României spera să obţină o nouă victorie, dar Slavia rămânea favorita, fiind şi favorită să câştige grupa.

Dar echipa lui Dan Petrescu a reuşit o nouă minune europeană. Deac a deschis scorul de la punctul cu var, după doar 11 minute, iar Yuri a asigurat victoria cu un gol pe final de meci.

În urma partidei, fundaşul brazilian a fost prezent la flash-interviu şi i-a dedicat golul şi, implicit, victoria lui 'Pisică', cel mai bun prieten al lui Dan Petrescu, care s-a stins din viaţă recent.

În plus, Yuri a recunoscut că a lucrat special faze fixe la antrenamente, pentru a îşi ajuta echipe cu goluri, şi a afirmat că Slavia Praga nu a reuşit să evolueze la fel de bine ca în tur.

Prima reacţie a lui Yuri după ce i-a asigurat victoria CFR-ului cu Slavia

"Nu pot să spun că a fost uşor, dar acum nu au mai avut atât de multe ocazii. Acasă au jucat mult mai bine. Eu lucrez foarte mult la faze fixe, la faze de genul acesta, cu capul.

Vreau să îmi ajut echipa.  Am făcut o treabă foarte bună, am câştigat două meciuri la rând cu cea mai bună echipă din grupă.

Vreau să dedic acest gol pentru Pisică, pentru el. Mulţumesc fanilor care ne-au susţinut până în ultimul minut. Am fost foarte concentraţi, cu mintea doar la meci.

Acum ne gândim la partida următoare, este cel mai important. A fost o săptămână complicată, am vrut să câştigăm la UTA", a declarat Yuri, pentru Pro TV.

În următoarea confruntare din Liga 1, CFR Cluj o va înfrunta pe Sepsi. Partida va avea loc luni, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: yuri 

viewscnt
Articole similare