Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru nu înţelege gestul lui Ştefan Târnovanu din partida cu Silkeborg: ”Nu au mai dat 2-3 că plângeai până la finalul meciului!” EXCLUSIV

Basarab Panduru nu înţelege gestul lui Ştefan Târnovanu din partida cu Silkeborg: ”Nu au mai dat 2-3 că plângeai până la finalul meciului!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarb Panduru a comentat la OrangeSport ultima umilinţă a FCSB-ului din Conference League.

FCSB a fost învinsă, joi seara, pe teren propriu, de formaţia daneză Silkeborg, scor 5-0, în grupa B a Conference League. Săptămâna trecută, în Danemarca, scorul a fost tot 5-0 pentru Silkeborg.

Ştefan Târnovanu (22 de ani), portarul FCSB, a cedat nervos după ce a încasat al cincilea gol în meciul FCSB - Silkeborg, de pe Arena Naţională. Camerele TV au surprins un moment când Târnovanu a izbucnit în lacrimi, de nervi şi de frustrare, după ce a încasat golul cinci în partida de pe Arena Naţională. Sebastian Jorgensen a înscris în minutul 70 şi i-a provocat criza portarului de la FCSB.

Portarul nu a dorit nici să meargă la finalul meciului pentru a-i saluta pe fanii FCSB-ului, deoarece a zis că nu vrea să fie înjurat. Basarab Panduru a comentat gesturile lui Târnovanu. Expertul OrangeSport nu înţelege de ce portarul a început să pângă. 

”Nu au mai dat 2-3 că plângeai până la finalul meciului!”

”Dacă te duci acolo şi îţi place când te aplaudă, ori nu te duci deloc, ori te duci tot timpul. Cam aşa ar trebui să faci. Te aştepţi când se întâmplă aşa ceva. Mai ales că cei din galerie au cântat. Nu cred că e ok să îi înjuri, dar nu e ok. 

Păi, te întrebi de ce după golul 10 te apucă plânsul. De ce după golul 10? Îţi era frică să nu mai iei. Nu au mai dat 2-3 că plângeai până la finalul meciului. E tânăr, dar asta cu plânsul nu e ok la fotbal. Apără mingile sau bagă mingea în poartă”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: basarab panduru-ştefan târnovanu-fcsb 

viewscnt
Articole similare