Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pe cine ai paria într-un meci CFR Cluj - Silkeborg?". Basarab Panduru n-a avut nevoie de timp de gândire: "Nu au cum să ajungă la poartă" | EXCLUSIV

"Pe cine ai paria într-un meci CFR Cluj - Silkeborg?". Basarab Panduru n-a avut nevoie de timp de gândire: "Nu au cum să ajungă la poartă" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru n-a avut nevoie de timp de gândire atunci când a fost întrebat despre învingătoarea unui duel CFR Cluj - Silkeborg, echipa daneză care a umilit FCSB în două rânduri.

Basarab Panduru, necruţător cu FCSB

"Pe cine ai paria într-un meci CFR Cluj - Silkeborg?", a fost întrebat expertul Orange Sport, care a fost prompt.

"Pe CFR Cluj aş merge. Nu au cum să ajungă cei de la Silkeborg la poartă. E omul ăsta (n.r. - Dan Petrescu), nu au cum să ajungă la poartă. Stai liniştit, Dane, că e multă fericire (n.r. - după victoria cu Slavia Praga)", a spus Basarab Panduru. 

De asemenea, el a încercat să găsească o explicaţie pentru discursul lui Nicolae Dică, de la finalul umilinţei cu Silkeborg

"Nu prea e nimic de comentat, nici el nu ştia ce să zică. Încearcă să aducă spectatorii lângă echipă, dacă mai vin. Au fost supăraţi după primul 5-0, acum vor fi şi mai supăraţi. El spune într-un fel că obiectivul e campionatul şi nu contează ce facem în Conference League, că ne-am asumat Conference la începutul campionatul, iar acum e invers. Dacă vom câştiga meciul cu UTA, revenim", a adăugat expertul Orange Sport. 

FCSB a pierdut categoric cu Silkeborg, scor 0-5. CFR Cluj a învins pe Slavia Praga, scor 2-0

Primele două clasate din sezonul trecut al Superligii au traiectorii diferite în grupele Conference League.

CFR Cluj a câştigat joi meciul de pe teren propriu cu formaţia cehă Slavia Praga, scor 2-0, şi este lider în grupa G a Conference League, după patru meciuri disputate.

FCSB a fost învinsă, joi seara, pe teren propriu, de formaţia daneză Silkeborg, scor 5-0, în grupa B a Conference League. Săptămâna trecută, în Danemarca, scorul a fost tot 5-0 pentru Silkeborg.

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbcfr clujdan petrescunicolae dica 

viewscnt
Articole similare