Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, furios! MM Stoica, afectat din plin de decizia luată de finanţatorul FCSB după umilinţa cu Silkeborg: "Ăştia m-au luat de prost"

Gigi Becali, furios! MM Stoica, afectat din plin de decizia luată de finanţatorul FCSB după umilinţa cu Silkeborg: "Ăştia m-au luat de prost"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit o primă reacţie după încă un moment umilitor pentru echipa sa. După 0-10 cu Silkeborg, afaceristul a anunţat primele decizii luate în cadrul clubului.

Primele decizii luate de Gigi Becali după FCSB - Silkeborg 0-5

La câteva ore după ce FCSB s-a făcut din nou de râs cu Silkeborg, scor 0-5, în Conference League, Gigi Becali a fost surprins la Iaşi, acolo unde participă la un moment important. 

Din Moldova, finanţatorul a transmis primele decizii luate după ce nu i-a ieşit strategia până acum în actuala stagiune, nici în Superligă, nici în Conference League, cu Nicolae Dică pe banca tehnică. 

Gigi Becali a spus că se retrage din fotbal, în curând, din nou, după ce şi-a turnat cenuşă în cap. 

De asemenea, a anunţat că nu se va mai consulta cu managerul general al FCSB, Mihai Stoica, contrar celor întâmplate până în prezent. Om de încredere al lui Gigi Becali, MM Stoica nu a fost factor de decizie şi a avut un rol consultativ, după cum a recunoscut chiar oficialul echipei bucureştene. 

Lucrurile se schimbă din acest moment. „E cea mai mare bătaie de joc din viaţa mea. Chiar îmi dau seama că aştia m-au luat de prost. Am vorbit de atâtea ori că mă retrag din fotbal, dar acum o sa vedeţi că îmi pun planul în aplicare încet, încet.

Şi nu, nu o să mă consult cu niciun Meme, că nu are Meme ce explicaţii să îmi mai dea. M-am săturat de tot felul de scuze. Nu avem tată nicio scuză. Eu sunt fraierul României, pentru că am băgat atâţia bani în transferuri şi am ajuns bătaia de joc a fotbaliştilor.

Unii sunt supăraţi că nu joacă, dar când îi bagi să joace te fac de tot râsul. Aşa că retragerea mea va începe cât de curând. Nu am ce să mai discut cu Meme pe intenţia mea de retragere, că nu decide el pe banii mei”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

FCSB a pierdut categoric cu Silkeborg, scor 0-5. CFR Cluj a învins pe Slavia Praga, scor 2-0

Primele două clasate din sezonul trecut al Superligii au traiectorii diferite în grupele Conference League.

CFR Cluj a câştigat joi meciul de pe teren propriu cu formaţia cehă Slavia Praga, scor 2-0, şi este lider în grupa G a Conference League, după patru meciuri disputate.

FCSB a fost învinsă, joi seara, pe teren propriu, de formaţia daneză Silkeborg, scor 5-0, în grupa B a Conference League. Săptămâna trecută, în Danemarca, scorul a fost tot 5-0 pentru Silkeborg.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbfcsb silkeborgmihai stoicamm stoicanicolae dica 

viewscnt
Articole similare