Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a confirmat plecarea! Gigi Becali îl trimite în schimb de experienţă: "Bă, duceţi-vă acolo. Dacă mă costă, plătesc!"

Nicolae Dică a confirmat plecarea! Gigi Becali îl trimite în schimb de experienţă: "Bă, duceţi-vă acolo. Dacă mă costă, plătesc!"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a rămas marcat de victoriile cu 10-0 la general ale lui Silkeborg. Afaceristul şi-ar dori ca cei de la echipa bucureşteană să se ducă la antrenamentele danezilor, pentru a învăţa meserie, iar Nicolae Dică a confirmat că e dispus să plece în străinătate pentru a luat din secretele nordicilor.

Gigi Becali: "Bă, duceţi-vă în Danemarca. Te rog frumos, cât mă costă?"

În cadrul ultimei conferinţe de presă, Nicolae Dică l-a făcut praf pe Florin Tănase, care i-a transmis lui Gigi Becali că antrenorii străini sunt superiori la antrenamente celor români. 

De asemenea, principalul de la FCSB a recunoscut că e dispus să-i facă o vizită în Danemarca lui Kent Nielsen, antrenorul lui Silkeborg care l-a anihilat în Conference League, pentru a învăţa meserie. 

"Chiar vorbeam înainte cu cei din staff-ul meu că-mi doresc să merg în Danemarca la Silkeborg, dacă antrenorul va mai fi acolo. Am mai fost, dar nu apar în presă să spun, că am mai fost să văd antrenamente. 

Da, mi-a plăcut Silkeborg. De la oricine pot învăţa. Din discuţiile cu dânsul (n.r. - cu Kent Nielsen) mi-a plăcut şi mi-aş dori la un moment dat să văd să merg să văd anumite lucruri", a declarat Nicolae Dică în cadrul unei conferinţe de presă.  

Gigi Becali, care i-a dat termen limită lui Nicolae Dică la FCSB, anunţase cu câteva ore înainte că vrea să ştie cum fotbaliştii mai slab cotaţi de la Silkeborg au spulberat-o pe FCSB. 

"Jucătorii care pleacă de la noi în străinătate zic <<Bă, nu sunt antrenamente>>. Se supără Dică, dar ce să spun? 

Bă, duceţi-vă în Danemarca. Te rog frumos, cât mă costă? Dacă mă costă, plătesc! Vreau să fac cum faci tu antrenamente cu copiii aia ai tăi de 50-100.000 de euro şi pasează de zici că sunt Barcelona, tiki-taka, tiki-taka, tiki-taka. Pasează în careul nostru cu călcâiul, vine altul din spate, vine altul şi pasează. Cum se mişcă ăia şi pasează şi ai noştri stau pe teren şi aşteaptă să vină mingea? 

Eu, dacă aş fi antrenor, nu le-aş da voie să joace din două atingeri. Niciodată! Nu te mai las! Zic în nebunia mea", a declarat Gigi Becali potrvit Primasport.ro

FCSB a pierdut categoric cu Silkeborg, scor 0-5. CFR Cluj a învins pe Slavia Praga, scor 2-0

Primele două clasate din sezonul trecut al Superligii au traiectorii diferite în grupele Conference League.

CFR Cluj a câştigat joi meciul de pe teren propriu cu formaţia cehă Slavia Praga, scor 2-0, şi este lider în grupa G a Conference League, după patru meciuri disputate.

FCSB a fost învinsă, joi seara, pe teren propriu, de formaţia daneză Silkeborg, scor 5-0, în grupa B a Conference League. Săptămâna trecută, în Danemarca, scorul a fost tot 5-0 pentru Silkeborg.

Afla mai multe despre: gigi becalinicolae dicafcsbkent nielsensilkeborg 

viewscnt
Articole similare