Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Dumitrescu, revenire spectaculoasă în fotbal? Locul unde sunt ceruţi "fotbaliştii mari": "De ce să mă surprindă?"

Ilie Dumitrescu, revenire spectaculoasă în fotbal? Locul unde sunt ceruţi "fotbaliştii mari": "De ce să mă surprindă?"

Echipa națională

Comentarii

Ilie Dumitrescu a antrenat ultima dată acum mai bine de un deceniu, dar în ultima perioadă numele său a apărut în mai multe locuri din fotbalul românesc, unde ar putea lucra în viitor. Agentul Victor Becali a comentat una dintre oportunităţile pe care le-ar putea avea fostul internaţional român.

Revine Ilie Dumitrescu în fotbal chiar la FRF? "De ce să mă surprindă?"

La începutul acestui sezon, Ilie Dumitrescu ar fi putut obţine o funcţie la un club cu aspiraţii din Superligă. Un grup de investitori a dorit să cumpere UTA, iar Ilie Dumitrescu, care are legături cu unul dintre aceştia, a fost în cărţi pentru un post în conducere. 

La câteva luni distanţă, o altă oportunitate a fost avansată în privinţa lui Ilie Dumitrescu. Conform ultimelor informaţii, poziţia lui Mihai Stoichiţă ca director al comisiei tehnice din cadrul FRF s-a şubrezit, iar Ilie Dumitrescu ar fi pe lista preşedintelui Răzvan Burleanu pentru a-l înlocui. 

Informaţia a fost comentată de Victor Becali: "De ce să mă surprindă? FRF trebuie să fie a foştilor fotbalişti mari. Poate preşedintele să nu fi jucat fotbal, dar ceilalţi trebuie să fie oameni care stăpânesc fenomentul. Nu m-ar surprinde dacă Ilie s-ar duce la FRF", a declarat Victor Becali pentru Sport Total FM

De altfel, ProSport a anunţat că Mihai Stoichiţă ar avea un plan de rezervă la echipa din Miercurea Ciuc, în cazul în care ar fi nevoit să plece de la Casa Fotbalului. 

Cât despre FRF, Victor Becali consideră că acolo ar trebui aduşi mai mulţi componenţi ai Generaţiei de Aur, în funcţii de conducere. 

"Nu e trist pentru fotbal aşa? Hagi, dacă nu-şi făcea echipă, nu avea loc, staţi liniştiţi. Nu are loc Gică Popescu, nu are loc Ilie Dumitrescu, Belodedici e pe acolo, dar e aşa să fie şi el pe acolo.  Lupescu a fost fotbalist bun, a fost la UEFA, a lucrat acolo ani de zile. Aceşti oameni trebuie să fie în fotbal, să facă strategii, să conducă. 

FRF este emblema fotbalului românesc, acolo se fac toate strategiile. 

Dacă va candida tot Burleanu, pot candida Dumitrescu, Popescu, toţi taţii lor şi familiile lor, că degeaba candidează. Cât l-aţi înjurat pe Mircea Sandu, eu cred că plângeţi după el", a mai spus agentul de fotbalişti. 

Gică Hagi, un nou mare discurs despre starea fotbalului românesc. Şi o înţepătură pentru pentru Mihai Stoichiţă: ”N-a fost de acord cu mine”

Afla mai multe despre: ilie dumitrescuilie dumitrescu frfmihai stoichitailie dumitrescu la frfrazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare