Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele a confirmat apropierea dintre Mihai Stoichiţă şi clubul Csikszereda! ”Are uşa deschisă la noi”

Preşedintele a confirmat apropierea dintre Mihai Stoichiţă şi clubul Csikszereda! ”Are uşa deschisă la noi”

Liga 2

Comentarii

O echipă din Liga 2 şi-a anunţat interesul pentru serviciile lui Mihai Stoichiţă (68 de ani) în cazul unei demisii de la FRF!

Preşedintele a confirmat apropierea dintre Mihai Stoichiţă şi clubul Csikszereda! ”Are uşa deschisă la noi” 

Conform Pro Sport că în cazul în care Mihai Stoichiţă va fi demis de la Federaţia Română de Fotbal, unde este director tehnic de mai bine de cinci ani, acesta şi-a pregătit terenul pentru a merge la clubul din Miercurea Ciuc, ca manager general.

Cei de la FK Csíkszereda au confirmat, ieri, printr-un comunicat oficială că Stoichiţă are uşa deschisă la echipa din Liga 2!

"În presa românească a apărut zvonul potrivit căruia domnul Mihai Stoichiţă va lucra în viitorul apropiat la FK Csíkszereda. De obicei nu ne pronunţăm în legătură cu zvonurile, în acest caz însă, având în vedere că am fost abordaţi de mai multe organe de presă în mai multe rânduri, punem punct prin următorul comunicat:

Domnul Mihai Stoichiţă este nu doar un specialist excelent, un bun cunoscător al fotbalului autohton, ci printre altele şi prietenul nostru şi al meu personal şi ale cărui sfaturi legate de activitatea clubului şi al academiei noastre le-am urmat de mai multe ori.

Având în vedere cele de mai sus este evident: pentru dumnealui uşa noastră este întotdeauna deschisă, însă după cunoştinţele noastre domnul Mihai Stoichiţă este directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal", se arată în comunicatul semnat de Szondy Zoltan, preşedinte la Csikszereda.

CV-ului lui Stoichiţă:

Mihai Stoichiţă (68 de ani) este director tehnic al FRF din februarie 2017, iar în cariera sa de antrenor principal a condus echipa precum FC Naţional, Callatis Mangalia, Rocar Bucureşti, Steaua, Litex Lovech (Bulgaria), Sheriff Tiraspol (Moldova), Ankaragucu (Turcia), Pyunik Yerevan (Armenia), Farul Constanţa, Oţelul Galaţi, Aris Limassol (Cipru), Al Salmiya (Kuwait), AEL Limassol (Cipru), Astra Ploieşti, CS Mioveni, Apollon Limassol (Cipru) şi Petrolul Ploieşti. A fost selecţionar al naţionalelor statelor Panama (2001), Armenia (2003-2004) şi Kuwait (2005-2006).

FK Csíkszereda. este pe locul 6 în liga secundă, cu 16 puncte. Echipa îşi propune promovarea în primul eşalon.

Afla mai multe despre: mihai stoichita 

viewscnt
Articole similare