Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie bizară la Petrolul! Gabi Tamaş ar fi fost manipulat să plece de la echipă: ”A fost dirijat pe o stradă greşită!”

Situaţie bizară la Petrolul! Gabi Tamaş ar fi fost manipulat să plece de la echipă: ”A fost dirijat pe o stradă greşită!”

Petrolul

Comentarii

Preşedintele Petrolului Ploieşti, Costel Lazăr, a afirmat că Gabi Tamaş ar fi fost manipulat să plece de la echipă de către persoane care au dorit să facă rău intenţionat, deoarece nu pot ajunge în conducerea clubului.

În ziua în care Gabi Tamaş (38 de ani) s-a despărţit oficial de Petrolul Ploieşti, a apărut înregistrarea cu el înjurându-i pe fanii echipei. Iar antrenorul Nae Constantin (48 de ani) a recunoscut că el a fost cel care l-a înregistrat pe fotbalist.

Scandalul momentului din fotbalul românesc s-a declanşat la Petrolul Ploieşti, odată cu plecarea lui Gabi Tamaş de la echipa prahoveană.

Mai exact, oamenii despre care vorbeşte oficialul de la Petrolul ar fi profitat de slăbiciunea lui Gabi Tamaş şi i-ar fi spus să plece de la club. 

”Punctul meu de vedere este foarte simplu. În această săptămână, Gabi Tamaş a cerut rezilierea contractului într-un mod insistent, lucru care s-a şi întâmplat la solicitarea jucătorului.

(n.r.- dacă avea de când să renunţe la Tamaş, după jignirile aduse suporterilor) Nu pentru că nu aveam de ce să îi cer rezilierea contractului din moment ce şi-a văzut de programul de pregătire, dar din moment ce ne-a anunţat că nu mai vrea să continue, a trebuit să convoc Consiliul Director şi să hotărâm ce avem de făcut.

Mie îmi pare foarte rău că Gabi Tamaş a fost împins să facă aceste lucruri. A fost dirijat pe o stradă greşită de către nişte persoane care nu pot intra şi nu pot face parte din conducerea clubului. Nu vreau să dau nume.

Mă refer la faptul că a fost invitat să bea un pahar de vin şi că a fost îndemnat să sune la mine şi la antrenorul principal (n.r.- Nae Constantin), şi să solicite aceste lucru.

[...] A fost o treabă premeditată şi gândită de cei care l-au invitat acolo. E vorba de persoane care nu au pătruns în club şi nu o vor face niciodată cât timp sunt eu aici. Nu mă interesează şi nu vreau să dau nume. Noi avem un obiectiv de îndeplinit şi trebuie să-l îndeplinim. Să le fie ruşine pentru ce fac pentru că nu iubesc acest club şi îşi urmează doar interesele personale”, a declarat Costel Lazăr, preşedintele Petrolului Ploieşti, la Prima Sport 1. 

Afla mai multe despre: petrolul-tamaş-costel lazăr 

viewscnt
Articole similare