Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM are alţi doi atacanţi pe listă, dar Gigi Becali îl vrea transferat pe Garita la FCSB: "Ei sunt de mare valoare" | EXCLUSIV

MM are alţi doi atacanţi pe listă, dar Gigi Becali îl vrea transferat pe Garita la FCSB: "Ei sunt de mare valoare" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, încearcă să facă noi transferuri în iarnă, în disperare de cauză, după ce a văzut dezastrul din prima parte a sezonului. În tot acest timp, deşi nu va mai fi consultat, managerul general Mihai Stoica i-a transmis o părere prin intermediul Orange Sport.

Gigi Becali îl vrea transferat la FCSB, dar Mihai Stoica îi oferă alte două soluţii

FCSB se află într-un moment greu al sezonului, în care are un singur punct în grupa de Conference League, a fost umilită de Silkeborg 0-10, şi nu este în top 10 în Superligă. În ultimele ore, Gigi Becali a pornit "furtuna" la echipă. Finanţatorul FCSB i-a fixat un termen limită lui Nicolae Dică, iar Gigi Becali a recunoscut că nu-l va mai consulta pe Mihai Stoica

Cum deciziile majore sunt luate de afacerist la echipă, la FCSB este aşteptat şi transferul lui Arnold Garita, de la FC Argeş, iar posibila mutare a fost comentată şi de MM Stoica. 

Cu anumite rezerve privind acomodarea camerunezului în jocul propus de FCSB, managerul general i-a amintit lui Gigi Becali că are, deja, doi atacanţi "de mare valoare", Andrea Compagno şi Billel Omrani, care au marcat împreună cinci goluri sub comanda lui Nicolae Dică de când au fost transferaţi. 

"Nu vorbim de ceva timp. Nu m-a întrebat Gigi despre el (n.r. - despre Garita). Eu cred că mai degrabă se potriveşte un jucător oarecum asemănător ca profil, vorbesc de statură, nu cu o viteză atât de mare precum Garita. 

Dar cu o tehnică superioară e Billel Omrani. Eu consider că noi avem la ora actuală doi atacanţi de mare valoare. Unul este golgheterul campionatului (n.r - Andrea Compagno), iar celălalt (n.r - Billel Omrani), chiar dacă vine după o perioadă în care nu s-a antrenat şi are nişte probleme fizice şi medicale, a arătat cum a arătat la meciul cu Petrolul. 

Nu sunt convins că un jucător care are nevoie de spaţii, chiar dacă are o viteză remarcabilă, poate face faţă la noi.

Aşa am fost aproape sigur că nu va avea acelaşi randament Semedo, în momentul în care a fost transferat pe bani mulţi de la CFR la Steaua (n.r. - FCSB), dar după aia eram convins că va avea un randament foarte mult, pentru că noi jucam altceva", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

De altfel, Nicolae Dică are mai multe variante pe postul de atacant central. Pe lângă Omrani şi Compagno, acolo mai pot fi folosit: Ianis Stoica, Bogdan Rusu şi Andrei Dumiter. 

Odată cu deschiderea perioadei de mercato din iarnă, mai mulţi fotbalişti vor pleca de la FCSB, conform declaraţiilor lui Gigi Becali. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicagaritaandrea compagnobillel omranigigi becalitransferuri fcsbnicolae dica 

viewscnt
Articole similare