Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer ŞOC la FCSB. Becali a recunoscut în direct: "Ăsta e fotbalist adevărat,e stâncă". Fotbalistul din Superligă l-a impresionat pe patronul roş-albaştrilor

Un nou transfer ŞOC la FCSB. Becali a recunoscut în direct: "Ăsta e fotbalist adevărat,e stâncă". Fotbalistul din Superligă l-a impresionat pe patronul roş-albaştrilorgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB pare că a trecut peste problemele din Superligă, iar acum luptă din nou cu şanse reale pentru accederea în play-off. Astfel, oficialii roş-albaştrilor vor să-şi întărească serios lotul pentru a reveni şi în cursa pentru titlu.

FCSB a câştigat meciul de la Petrolul, scor 2-0, şi a reintrat în lupta pentru play-off. Vicecampioana României a avut o evoluţie extrem de bună la Ploieşti, iar transferurile ofensive încep să-şi facă simţită prezenţa în echipa lui Nicolae Dică.

Andrea Compagno şi Billel Omrani sunt jucători de bază la FCSB, însă Gigi Becali este dispus să mai aducă un atacant important din Superligă pentru a fi sigur că echipa sa câştigă titlul în faţa CFR-ului, campioana ultimelor cinci sezoane.

Latifundiarul din Pipera a demarat negocierile pentru Arnold Garita. Patronul FCSB-ului l-a remarcat pe atacantul lui FC Argeş în meciul direct cu piteştenii, dar şi în partida câştigată de echipa lui Prepeliţă, vineri, în faţa Universităţii Craiova, iar în iarnă vrea să-l transfere cu orice preţ pe atacant.

"E adevărat că mă interesează Garita. E o chestiune de moment, l-am văzut în meciul cu noi, l-am văzut în meciul cu Craiova şi i-am zis lui Dică de el. E puternic, are şi viteză, aţi văzut acolo cu Papp unde l-a lăsat... Am dat un telefon, acum vedem dacă se poate materializa. Vreau să fie la noi în iarnă, vedem dacă se rezolvă. Când văd un jucător care îmi place, eu îl iau, nu contează că sunt în perioadă de investiţii sau nu. E fotbalist, e atacant adevărat, ăştia sunt atacanţii adevăraţi, puternici, se lovesc fundaşii de ei ca de stâncă" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Venit în iulie la FC Argeş, de la Bourg-en-Bresse, din liga a treia franceză, Arnold Garita a marcat patru goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 12 meciuri bifate în actuala stagiune pentru piteşteni. 

În vârstă de 27 de ani, Garita a mai evoluat în liga secundă din Franţa şi în liga a patra din Anglia, la echipe precum Plymouth, Bristol City, Boulogne sau Dunkerque.

  • 450 de mii de euro valoerază Arnold Garita, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare