Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu mă gândeam că va da aşa”. Golul lui Emmers, elogii din partea tuturor: ”Execuţia este excelentă” | EXCLUSIV

”Nu mă gândeam că va da aşa”. Golul lui Emmers, elogii din partea tuturor: ”Execuţia este excelentă” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Emmers a fost cel mai lăudat jucător de la Rapid după victoria împotriva celor de la FC Hermannstadt. Mijlocaşul de 23 de ani a avut o prestaţie solidă, încununată cu un gol magnific, cu care a deschis scorul în partida disputată la Mediaş.

Rapid a învins-o, în deplasare, pe FC Hermannstadt, scor 2-0, într-un meci al etapei a 14-a din Superligă. Sibienii se află la a treia înfrângere consecutivă.

Giuleştenii au deschis scorul la Mediaş în minutul 75, prin Emmers, care a reluat cu călcâiul în plasă pasa lui Alexandru Ioniţă. Trei minute mai târziu, Dragoş Grigore a înscris cu o lovitură de cap la centrarea lui Ciobanu.

Rapid a cerut şi penalty în minutul 71, la un presupus henţ al lui Stoica, în careu, dar VAR a decis că nu a fost lovitură de la 11 metri.

”Nu mă gândeam că va da aşa”. Golul lui Emmers, lăudat de toată lumea: ”Execuţia este excelentă” | EXCLUSIV

Aflaţi în studioul Orange Sport pentru a comenta partida, Iulian Miu şi Constantin Zotta au lăudat execuţia superbă a lui Emmers, una care poate fi comparată, prin spectaculozitate, cu cea a lui Dugandzic din meciul cu FC Voluntari (1-0).

”Execuţia este deosebită, poţi să câştigi sau să deblochezi meciul cu o astfel de execuţie. Nu mă gândeam că va da aşa”, a declarat Iulian Miu, la Orange Sport.

Fostul internaţional a fost completat de Constantin Zotta, care i-a împărăşit opinia.

”E excelentă (n.r. execuţia), vine şi pe un fond de joc bun al lui. E titular din nou, joacă, uite...”, a adăugat şi Zotta.

În vârstă de 23 de ani, Xian Emmers a fost considerat un talent al generaţiei sale. A început fotbalul la Genk, iar în vara lui 2015 a făcut pasul către academia lui Inter Milano.

A fost sub contract cu gruparea italiană până în vara lui 2021, însă n-a reuşit nicio apariţie pentru echipa de seniori.

În cei şase ani în care a fost sub contract cu Inter Milano, Xian Emmers a fost pe rând împrumutat la Cremonese, SK Beveren, Almere City şi Roda JC.

Emmers a trecut pe la toate echipele de juniori ale Belgiei şi este fiul lui Marc Emmers, fost internaţional belgian, care a adunat 37 de selecţii în naţionala ţării sale.

Afla mai multe despre: rapidemmers 

viewscnt
Articole similare