Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Victorie foarte importantă". Un detaliu a făcut diferenţa în favoarea Rapidului în succesul cu Hermannstadt | EXCLUSIV

"Victorie foarte importantă". Un detaliu a făcut diferenţa în favoarea Rapidului în succesul cu Hermannstadt | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Constantin Zotta, expertul Orange Sport şi fostul preşedinte al Rapidului, a analizat "la cald" victoria Rapidului cu Hermannstadt, 2-0 în deplasare. Fostul arbitru a spus că succesul a venit mai mult datorită experienţei jucătorilor, asta pentru că echipa "n-a avut un joc spectaculos".

Rapid a învins-o cu 2-0 pe Hermannstadt, în deplasare, în etapa a 14-a din Superligă, iar Constantin Zotta a analizat partida la Orange Sport.

"Victorie foarte importantă". Un detaliu a făcut diferenţa în favoarea Rapidului în succesul cu Hermannstadt | EXCLUSIV

Succesul obţinut de Rapid în deplasarea cu Hermannstadt îi consolidează Rapidului poziţia în clasament şi în lupta la titlul din Superligă.

"Fără să aibă un joc spectaculos, Rapid obţine o victorie muncită. Cred că se datorează în primul rând experienţei, a ştiu să aştepte. O victorie foarte importantă.  Îi consolidează poziţia în clasament, o echipă care se luptă la titlu în condiţii dificile, delicate de lot.

Rapidul pierde jucători, Papeau, Kait, care e o pierdere foarte mare pentru jocul Rapidului. Au fost şi sunt ceva probleme la Rapid", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

Hermannstadt - Rapid 0-2, în Superligă

Rapid Bucureşti a întrecut vineri, în deplasare, formaţia FC Hermannstadt, scor 2-0, într-un meci al etapei a 14-a din Superligă. Sibienii se află la a treia înfrângere consecutivă.

La Mediaş, Rapid a cerut penalti în minutul 71, la un presupus henţ al lui I. Stoica, în careu, dar VAR a decis că nu a fost lovitură de la 11 metri. Giuleştenii au deschis scorul în minutul 75, prin Emmers, care a reluat cu călcâiul în plasă pasa lui Alexandru Ioniţă II. Două minute mai târziu, Dragoş Grigore a înscris cu o lovitură de cap la centrarea lui Ciobanu.

FC HERMANNSTADT: Muţiu - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Mino Sota, Biceanu (Babic 80) - P. Petrescu (Balaure 46), Alhassan, Oroian (D. Iancu 80) - D. Paraschiv. ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais - Emmers, Al. Albu, A. Ciobanu – Sefer (Pănoiu 76), Luckassen (Dugandzic 62), Al. Ioniţă II (Vojtus 76). ANTRENOR: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: Sefer 19, C. Albu 59, Dugandzic 88

Arbitri: Andrei Florin Chivulete -  Ciprian Danşa, Andrei Constantinescu – Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs – Alexandru Cerei

Observator: Teodora Albon

Afla mai multe despre: constantin zottarapidsuperligahermannstadt 

viewscnt
Articole similare