Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am dominat. Noi la timonă, ei pe contraatac". Adrian Mutu a lăudat golul lui Emmers, după victoria cu Hermannstadt

"Am dominat. Noi la timonă, ei pe contraatac". Adrian Mutu a lăudat golul lui Emmers, după victoria cu Hermannstadt

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu (42 de ani), antrenorul Rapidului, a reacţionat la finalul victoriei cu Hermannstadt, 2-0 în deplasare.

"Briliantul" Mutu a făcut din Rapid echipă de play-off şi titlu în Superligă. Giuleştenii au câştigat deplasarea de la Mediaş cu Hermannstadt, 2-0, şi a vorbit la flash-interviu despre partidă. Antrenorul "alb-vişiniilor" a spus că echipa sa a dominat meciul şi a lăudat golul marcat de Xian Emmers.

"Am dominat. Noi la timonă, ei pe contraatac". Adrian Mutu a lăudat golul lui Emmers, după victoria cu Hermannstadt

Xian Emmers, cu un gol cu călcâiul, şi Dragoş Grigore au marcat golurile Rapidului în victoria cu Hermannstadt, 2-0 la Mediaş. Succesul a adus Rapidului încă trei puncte, iar giuleştenii au adunat 28 - pe locul doi în clasament -, iar Adrian Mutu e încrezător că Rapidul e pe un drum bun.

"Trebuie să ne bucurăm că meciul ţine 90 de minute.  Sunt meciuri şi meciuri, astăzi a fost un teren foarte greu, noi am fost un pic dezavantajaţi, suntem o echipă de posesie.

În multe momente a fost un joc de luptă, până la urmă s-a terminat bine. Am dominat meciul, Hermannstadt s-a bazat doar pe contraatac. Chiar dacă am avut puţine emoţii, am controlat meciul şi cred că e o victorie meritată. A fost un joc exact cum ne aşteptam, cu noi la timonă şi cu ei aşteptând să plece pe contraatac.

Suntem pe o traiectorie bună, tot ceea ce înseamnă clubul. Mergem înainte, precauţi, pragmatici. Fotbalul e periculos în anumite momente, trebuie să le controlăm cât mai bine", a spus Adrian Mutu, la Orange Sport.

"Briliantul" a lăudat golul spectaculos reuşit de Emmers, cu călcâiul: "Întreaga fază a fost una frumoasă, cred eu, Emmers a făcut risipă de energie, un joc extraordinar", a spus Mutu.

Hermannstadt - Rapid 0-2, în Superligă

Rapid Bucureşti a întrecut vineri, în deplasare, formaţia FC Hermannstadt, scor 2-0, într-un meci al etapei a 14-a din Superligă. Sibienii se află la a treia înfrângere consecutivă.

La Mediaş, Rapid a cerut penalti în minutul 71, la un presupus henţ al lui I. Stoica, în careu, dar VAR a decis că nu a fost lovitură de la 11 metri. Giuleştenii au deschis scorul în minutul 75, prin Emmers, care a reluat cu călcâiul în plasă pasa lui Alexandru Ioniţă II. Două minute mai târziu, Dragoş Grigore a înscris cu o lovitură de cap la centrarea lui Ciobanu.

FC HERMANNSTADT: Muţiu - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Mino Sota, Biceanu (Babic 80) - P. Petrescu (Balaure 46), Alhassan, Oroian (D. Iancu 80) - D. Paraschiv. ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais - Emmers, Al. Albu, A. Ciobanu – Sefer (Pănoiu 76), Luckassen (Dugandzic 62), Al. Ioniţă II (Vojtus 76). ANTRENOR: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: Sefer 19, C. Albu 59, Dugandzic 88

Arbitri: Andrei Florin Chivulete -  Ciprian Danşa, Andrei Constantinescu – Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs – Alexandru Cerei

Observator: Teodora Albon

 

Afla mai multe despre: adrian muturapidsuperligahermannstadt 

viewscnt
Articole similare