Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Măldărăşanu după al treilea eşec consecutiv: ”Va trebui să ridicăm capul”. Ce a spus despre jucători după meciul cu Rapid

Reacţia lui Măldărăşanu după al treilea eşec consecutiv: ”Va trebui să ridicăm capul”. Ce a spus despre jucători după meciul cu Rapid

Hermannstadt​

Comentarii

Marius Măldărăşanu a reacţionat după eşecul suferit de FC Hermannstadt în faţa Rapidului. Antrenorul de 47 de ani s-a arătat mulţumit de atitudinea jucătorilor săi şi a menţionat că echipa sa ar fi meritat, poate, un rezultat de egalitate la Mediaş.

FC Hermannstadt a pierdut cu Rapid, 0-2, în etapa a 14-a din Superligă. A fost al treilea eşec la rând pentru formaţia sibiană.

Golurile au fost marcate de Emmers, în minutul 75, şi de Dragoş Grigore, în minutul 78.

Reacţia lui Măldărăşanu după al treilea eşec consecutiv: ”Va trebui să ridicăm capul”

La finalul partidei, Marius Măldărăşanu a tras concluziile, unele amare, şi a subliniat că urmează o perioadă şi mai dificilă pentru echipa sa.

”Au avut o primă repriză mai bună. Nu am prea multe de spus despre repriza a doua, dar am avut acea bară, iar după au venit acele goluri.

Per ansamblu, nu am ce să le reprosez jucătorilor. Ca atitudine au dat totul, dar şi ca joc... poate meritam un punct. Asta e situaţia, a treia înfrângere consecutivă. Va fi din ce în ce mai greu.

Efortul este mare, odată cu primul gol am căzut din punct de vedere mental. Va trebui să ridicăm capul. Este o perioadă grea, meciuri foarte multe şi echipe bune.

Sunt mulţumit de Paraschiv. La Baba Alhassan se resimte oboseala, a avut şi o mică problemă medicală şi asta s-a văzut în jocul lui”, a declarat Măldărăşanu, după meci.

Pentru FC Hermannstadt urmează partida cu Universitatea Craiova din Cupa României, miercuri, şi duelul cu FC U Craiova, sâmbătă.

Afla mai multe despre: hermannstadtmaldarasanu 

viewscnt
Articole similare