Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali face transferul! FCSB, prima mutare a iernii. MM, lăsat pe din afară: "Nu, nu vorbim" | EXCLUSIV

Becali face transferul! FCSB, prima mutare a iernii. MM, lăsat pe din afară: "Nu, nu vorbim" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) nu ţine cont de nimeni în politica de transferuri la FCSB. Omul de afaceri a dezvăluit că nici Mihai Stoica nu-l mai înfluenţează în ceea ce priveşte mutările, iar Becali îşi doreşte transferul lui Arnold Garita (27 de ani) de la FC Argeş.

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali nu-l mai consultă de mult timp atunci când vrea să facă un transfer şi că l-a lăsat pe din afară şi în cazul lui Arnold Garita. Atacantul lui FC Argeş i-a atras atenţia patronului de la FCSB şi Becali a anunţat că doreşte să-l transfere la FCSB.

Becali face transferul! FCSB, prima mutare a iernii. MM, lăsat pe din afară: "Nu, nu vorbim" | EXCLUSIV

Arnold Garita a intrat pe lista de transferuri de la FCSB şi Gigi Becali a dat ordin ca atacantul din Camerun să fie transferat. Astfel, Garita va fi primul transfer al iernii la FCSB, în ianuarie 2023. Omul de afaceri taie şi spânzură la FCSB şi nu se mai consultă cu nimeni atunci când vrea un jucător.

Gigi Becali a anunţat că Mihai Stoica nu va fi consultat pentru transferuri de jucători pentru că "nu se pricepe", iar MM a confirmat la Orange Sport că nu se mai consultă deja de multă vreme cu omul de afaceri în privinţa jucătorilor care ajung să joace în tricoul "roş-albastru".

Mihai Stoica fost lăsat pe din afară şi în cazul lui Arnold Garita, atacantul de FC Argeş pe care i s-a pus pata lui Gigi Becali.

Expertul Orange Sport susţine că Billel Omrani se încadrează mai bine decât s-ar încadra Garita în cerinţele jocului FCSB.

"(n.r. - dacă l-a consultat Gigi Becali în privinţa lui Garita) Nu, nu, nu vorbim de ceva timp. Eu cred că mai degrabă se potriveşte un jucător asemănător ca profi, Billel Omrani. Eu consider că avem doi atacanţi de mare valoare. Unul este golgheterul campionatului, Billel a arătat cum a arătat la meciul cu Petrolul. Nu sunt convins că poate face faţă la noi", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Venit în iulie la FC Argeş, de la Bourg-en-Bresse, din liga a treia franceză, Arnold Garita a marcat patru goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 12 meciuri bifate în actuala stagiune pentru piteşteni.

În vârstă de 27 de ani, Garita a mai evoluat în liga secundă din Franţa şi în liga a patra din Anglia, la echipe precum Plymouth, Bristol City, Boulogne sau Dunkerque.

Afla mai multe despre: gigi becali transfer arnold garita fcsbarnold garita transfer fcsb gigi becaligigi becali arnold garita transfer mihai stoicamihai stoica arnold garita transfe fcsb 

viewscnt
Articole similare