Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Garita face de toate. A dat în bara transversală, a ratat lamentabil un penalty şi a fost eliminat

VIDEO | Garita face de toate. A dat în bara transversală, a ratat lamentabil un penalty şi a fost eliminat

Fotbal intern

Comentarii

Garita a fost cel mai activ om al primei reprize din meciul FC Argeş - FC Voluntari. Atacantul de 27 de ani a fost implicat în cele mai multe acţiuni ofensive ale gazdelor, dar şi în cea mai importantă fază a primei părţi.

Update | În minutul 72, Garita primeşte al doilea cartonaş galben, după cel din prima repriză, şi o lasă pe FC Argeş în inferioritate numerică în ultimele 20 de minute


FC Argeş şi FC Voluntari s-au întâlnit în primul meci al etapei cu numărul 14 din Superligă, fiecare venind după câte o victorie în runda precedentă.

Gazdele au început furtunos partida, iar Garita a lovit bara transversală încă din primele minute. Oaspeţii au câştigat totuşi teren şi au ameninţat şi ei în câteva rânduri poarta argeşeană.

VIDEO | Seară de coşmar pentru Garita

Totuşi, cea mai ”fierbinte” fază a avut loc în minutul 37. Garita a fost lansat de un coechipier, câştigă duelul fizic cu fundaşul advers Matricardi, dar este oprit de Mihai Popa, care îi pune piedică.

Portarul de 22 de ani al lui FC Voluntari este avertizat doar cu cartonaş galben, în condiţiile în care a oprit neregulamentar o situaţie iminentă de gol a formaţiei gazdă. De pe margine, Andrei Prepeliţă a cerut explicaţii de ce acesta nu a fost sancţionat cu ”roşu” direct.

Centralul Horia Mladinovici a dictat penalty pentru FC Argeş. Acelaşi Garita, fotbalist dorit de toţi ”granzii” din campionat, a tras slab, pe centrul porţii, permiţându-i lui Popa să intervină cu piciorul.

Astfel, prima repriză din Trivale s-a încheiat fără goluri, care sunt aşteptate să vină în partea secundă a partidei.

Venit în iulie la FC Argeş, liber de contract, de la Bourg-en-Bresse, din liga a treia franceză, Arnold Garita a marcat patru goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 12 meciuri bifate în actuala stagiune pentru piteşteni. 

Afla mai multe despre: garitafc arges fc voluntari 

viewscnt
Articole similare