Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a analizat meciurile echipelor româneşti din Conference League: ”Ei au şanse minime, dar se pot califica!”

Mirel Rădoi a analizat meciurile echipelor româneşti din Conference League: ”Ei au şanse minime, dar se pot califica!”
Comentarii

Mirel Rădoi a fost chestionat despre meciurile din Conferece League, în care au fost implicate echipele româneşti.

CFR Cluj a câştigat joi meciul de pe teren propriu cu formaţia cehă Slavia Praga, scor 2-0, şi este lider în grupa G a Conference League, după patru meciuri disputate. Meciul a fost întrerupt timp de 15 minute după ce un spectator a suferit un stop cardio-respirator.

De asemenea, FCSB a fost învinsă, joi seara, pe teren propriu, de formaţia daneză Silkeborg, scor 5-0, în grupa B a Conference League. Săptămâna trecută, în Danemarca, scorul a fost tot 5-0 pentru Silkeborg.

Mirel Rădoi consideră că ambele echipe au şanse la calificare în primăvara europeană, chiar dacă la FCSB probabilitatea se se întâmple acest lucru este destul de mică. 

”Ei au şanse minime, dar se pot califica!”

”Rezultatele au fost ca în tur. Chiar dacă FCSB are şanse minine, păstrează şanse de calificare. CFR Cluj are şanse mari. Pe noi ne-ar bucura pentru punctele acumulate pentru România, dar şi pentru o stare de oboseală care ne poate ajuta pe viitor.

Totuşi, aş face o mică comparaţie. Nu aş vrea să se creadă că am ceva cu jucătorii români. M-am uitat câţi jucători români sunt la CFR Cluj şi câţi sunt la FCSB.

E clar că trebuie de la o vârstă fragedă să fie făcută instruirea jucătorilor. De asta este echipa naţională unde este”, a declarat Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: conference league-mirel rădoi-cfr-fcsb 

viewscnt
Articole similare