Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, şocat de ce a descoperit la antrenamentele lui Nicolae Dică! "Rămâne să mă duc şi la antrenament"

Gigi Becali, şocat de ce a descoperit la antrenamentele lui Nicolae Dică! "Rămâne să mă duc şi la antrenament"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a arătat revoltat după a doua înfrângere cu 5-0 în faţa lui Silkeborg. A doua zi după eşecul de pe Arena Naţională, afaceristul a vorbit în termeni duri despre echipa sa, Mihai Stoica şi Nicolae Dică.

Şi antrenamentele de la FCSB l-au supărat pe Gigi Becali

FCSB a băgat titularii cu Silkeborg, dar a pierdut şi returul cu acelaşi scor. Eşecul şi parcursul din campionat, unde echipa nu e nici măcar în top 10, l-au făcut să răbufnească. Gigi Becali a anunţat ce jucători pleacă de la FCSB, a susţinut că nu se mai consultă cu Mihai Stoica, dar nici Nicolae Dică nu a scăpat

Finanţatorul crede că antrenamentele făcute de Nicolae Dică nu sunt la nivelul potrivit pentru ca echipa să joace aşa cum îşi doreşte în meciurile oficiale şi a descris lejeritatea din pregătirea echipei prin "bem o cafeluţă, mâncăm un fursec, facem un duş şi un masaj ca să ne relaxăm". 

Altfel, el nu-şi explică cum fotbaliştii pe care a dat milioane de euro au putut fi învinşi, din nou, de danezii de la Silkeborg, o echipă mai slab cotată. 

De asemenea, doi fotbalişti de la FCSB, Florinel Coman şi Eduard Radaslavescu, au fost daţi ca exemplu negativ. 

”Şi atunci eu ce să fac? Să mă duc la antrenamente? Şi aşa, <<Becali se bagă la echipă, Becali se bagă la echipă!>>. Acum nu mai rămâne decât să mă duc la antrenamente, să stau la antrenamente să observ ce antrenamente face Dică. Ma refer la medicamentaţie, la ştiinţa medicamentaţiei pe care nu o avem, la mâncare... Ce o oră şi jumătate antrenament? Trei ore şi cazi acasă mort, ca să faci antrenament!

Păi, dacă facem nişte antrenamente că bem o cafeluţă, mâncăm un fursec. După aia stai că facem un duş, după aceea puţin cu gheaţă  şi mai facem şi un masaj ca să ne relaxăm. Atunci plecăm acasă, dacă facem aşa. Păi, nu, mă, nu aşa!

Nu, că n-am vorbit cu Dică. Dică o să-mi zică săracul <<Dar n-aveţi încredere în mine?>>. Eu nu mă refer la el. Mă refer la antrenorii români. Păi, nu am explicaţia. Păi, cum adică nu rezistă în cupele europene? Cum adică o echipă care face transferuri în toată cariera ei de 1.4 milioane de euro... Şi eu am numai un jucător, Coman, de trei milioane. Şi nu îşi mai revine Coman!

Care-i treaba de nu-şi mai revine? Pune-l, mă, la muncă. Că nu ştiu ce, că lui Radaslavescu nu îi place să muncească. Pune-l, mă, la muncă!”, a declarat Gigi Becali, conform Primasport.ro

"Nu mă mai ocup demult!". Mihai Stoica, contră pentru Gigi Becali. Care e singurul jucător adus de MM la FCSB

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliantrenamente fcsbgigi becali nicolae dicafcsb superliga 

viewscnt
Articole similare