Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”100% de acord”. Mihai Stoica îi ia partea lui Târnovanu şi le arată obrazul fanilor FCSB: ”Nu poţi să te comporţi la modul ăsta” | EXCLUSIV

”100% de acord”. Mihai Stoica îi ia partea lui Târnovanu şi le arată obrazul fanilor FCSB: ”Nu poţi să te comporţi la modul ăsta” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a comentat gestul lui Ştefan Târnovanu de a nu saluta galeria după meciul dintre FCSB şi Silkeborg, scor 0-5. Portarul de 22 de ani şi-a exprimat şi el opinia despre acest aspect la finalul partidei de pe Arena Naţională.

FCSB a fost spulberată de Silkeborg într-o săptămână. Vicecampioana României a primit zece goluri de la danezi, iar această ruşine va rămâne, cu siguranţă, în istoria celor mai dezastruoase prestaţii a unei echipe româneşti în cupele europene.

După al cincilea gol încasat, Ştefan Târnovanu a cedat nervos şi a fost surprins de camerele TV plângând. La final, acesta nu s-a alăturat colegilor de a saluta galeria roş-albastră rămasă pe Arena Naţională pe toată durata partidei.

Tânărul portar, care a fost chemat în premieră şi la ultima acţiune a echipei naţionale, a povestit, la flash-interviul de după meci, de unde au plecat divergenţele între suporterii FCSB-ului şi o parte a jucătorilor lui Nicolae Dică.

”Nu poţi să te comporţi la modul ăsta”. Mihai Stoica le arată obrazul suporterilor FCSB: ”100% de acord” | EXCLUSIV

Întrebat dacă este de acord cu gestul lui Târnovanu, care nu s-a dus la capătul meciului să salute galeria, Mihai Stoica a răspuns categoric:

”100% de acord. Bineînţeles. Nu vreau să fac pe deşteptul, dar poate că dacă eram doar suporter şi aş fi fost în peluză, poate mă comportam şi eu aşa. 

Ţin minte când eram puşti şi mergeam la meciuri, ţipam şi eu prin tribune. Nu poţi să te comporţi la modul ăsta când vezi că sunt tineri în teren. Înjurături n-am auzit, pe mine m-au înjurat unii pe acolo.

E normal, lumea se descarcă, sunt şi biletele scumpe. Pe mine m-au înjurat unii. Nu poţi să ironizezi atacurile echipei tale şi să aplauzi atacurile adversarei. Oricum erau cu genunchii în pământ copiii, le mai dai şi în cap?

Dacă eşti suporter, etimologia cuvântului te obligă să fii suporter. A fost exact cum a fost cu Sorescu. Pentru ce să mă duc la ei? M-ai înjurat, huiduit, ironizat, e dreptul tău, dar nu-mi cere să vin ca să mă umileşti, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ştefan Târnovanu: ”Nu e normal! De asta am plecat la vestiar”

”Despre suporteri, le mulţumim, dar când ne înjură de familii, iar la final se aşteaptă să venim la ei şi să le mulţumim.

Îi înţeleg, sunt de acord că pot fi supăraţi, am pierdut, dar nu e normal să fim înjuraţi în toate felurile, de familii. De asta am plecat la vestiar”, a afirmat Târnovanu, după FCSB - Silkeborg 0-5.

Afla mai multe despre: fcsbtarnovanumihai stoica 

viewscnt
Articole similare