Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, făcut praf de Nicolae Dică! "Mare cunoscător e. Ştie şi antrenorii stăini acum". L-a pus la punct după discuţia privată a fotbalistului cu Gigi Becali

Florin Tănase, făcut praf de Nicolae Dică! "Mare cunoscător e. Ştie şi antrenorii stăini acum". L-a pus la punct după discuţia privată a fotbalistului cu Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Fostul căpitan al FCSB, Florin Tănase, a avut o discuţie privată cu Gigi Becali, iar aceasta a ajuns în spaţiul public. Antrenorul Nicolae Dică s-a arătat deranjat de comparaţia făcută de internaţionalul român.

Nicolae Dică, deranjat de comparaţia făcută de Florin Tănase: "Mare cunoscător e"

Transferat la Al-Jazira, în Emiratele Arabe Unite, în urmă cu două luni, Florin Tănase a sesizat imediat o diferenţă la antrenamente faţă de perioada petrecută în România. Sub comanda batavului Marcel Keizer, fostul căpitan de la FCSB a aflat noi metode pregătire, pe care i le-a comunicat lui Gigi Becali. 

Fotbalistul consideră că antrenorii străini pregătesc mult mai bine meciurile, în zilele de antrenament, iar discuţia a ajuns la urechile lui Nicolae Dică. 

Antrenorul de la FCSB i-a transmis lui Florin Tănase că vorbeşte în necunoştinţă de cauză, în ceea ce priveşte munca de pe banca tehnică. De asemenea, Nicoale Dică l-a ironizat pentru concluziile pe care le-a tras şi pe care le-a împărtăşit cu Gigi Becali. 

"Nu, de ce să mă deranjeze că s-a adus în discuţie venirea unui antrenor străin? De unde ştie Florin Tănase acest lucru? Florin Tănase are două luni de când lucrează cu antrenor străin. Mare cunoscător e, ştie şi antrenorii stăini acum Florin Tănase. Ar trebui să-şi vadă de meseria lui şi atât şi după să se gândească la meseria de antrenor. 

La 28 de ani m-am apucat să notez antrenamentele, m-am lăsat la 34 de ani şi credeam că sunt bun, bun. Când am intrat în antrenorat, am văzut că de fapt cunoşteam 10-15% din meseria de antrenor. 

Florin Tănase ce a văzut aici? Faceţi rost de un ciclu săptămânal de la un antrenor din străinătate şi văd dau şi eu. 

Chiar vorbeam înainte cu cei din staff-ul meu că-mi doresc să merg în Danemarca la Silkeborg, dacă antrenorul va mai fi acolo. Am mai fost, dar nu apar în presă să spun, că am mai fost să văd antrenamente. Aruncăm prea uşor cu noroi în antrenorii români. Nu există niciun antrenor român care să facă treabă în România?", a declarat Nicolae Dică, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Gigi Becali, contrariat de ce a descoperit la antrenamentele lui Nicolae Dică. Crede că ştie ce a produs dezastrul din acest sezon: "Rămâne să mă duc şi la antrenament"

 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbgigi becaliflorin tanasenicolae dica florin tanase 

viewscnt
Articole similare