Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzbunarea lui Gigi Becali! Pleacă şi fotbalistul pe placul lui MM Stoica. Finanţatorul "l-a executat" după doar trei luni

Răzbunarea lui Gigi Becali! Pleacă şi fotbalistul pe placul lui MM Stoica. Finanţatorul "l-a executat" după doar trei luni

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, se răzbună pentru nereuşitele din Superligă şi grupa de Conference League. Afaceristul dă afară şase jucători în iarnă, pentru a-şi recupera din banii investiţi.

Pleacă şi câţiva fotbalişti abia sosiţi la FCSB

Gigi Becali a răbufnit, vineri, după ce FCSB a suferit a doua umilinţă în faţa lui Silkeborg, cu care are golaveraj 0-10 în grupa de Conference League. Finanţatorul FCSB i-a fixat un termen limită lui Nicolae Dică, iar Gigi Becali a recunoscut că nu-l va mai consulta pe Mihai Stoica. 

De asemenea, din decembrie, Gigi Becali va face "curăţenie" la FCSB. Dacă va mai fi pe banca tehnică, Nicolae Dică va fi nevoit să se descurce fără aproximativ şase jucători. Plecări sunt programate din aproape toate compartimentele echipei: "Voi da afară şase jucători, că nu au ce să mai caute la noi. M-am convins. Îmi voi recupera din bani şi la revedere”, a spus Gigi Becali pentru ProSport

Conform ultimelor informaţii, pe această listă se află: Denis Haruţ, Rachid Bouhenna, Marco Dulca şi Ianis Stoica, urmând ca aceasta să fie completată de alţi jucători. 

Adus în urmă cu trei luni, Rachid Bouhenna a fost "executat" la a doua încercare de Gigi Becali, care i-a transmis încă din urmă cu câteva săptămâni că nu va mai juca. Salvat iniţial de Mihai Stoica, cel care s-a interesat la începutul sezonului pentru transferul fundaşului central, apărătorul va pleca din lot în iarnă. 

  • 340 de minute a prins Rachid Bouhenna la FCSB. 

Rachid Bouhenna: "Nu vreau să spun că a fost o greşeală să nu am venit de anul trecut la FCSB"

"Speram ca FCSB să facă o ofertă pentru mine, a fost greu pentru mine sezonul trecut, toată lumea ştie cum a fost pentru mine acolo, la CFR. Sunt fericit, sunt mulţumit pentru club.

Nu vreau să spun că a fost o greşeală să nu am venit de anul trecut (n.r. - la FCSB), pentru că am luat titlul, sunt fericit, dar a fost greu pentru mine ultimul an şi am avut un interes de aici când eram la Sepsi şi cred că ce a fost în trecut nu mai contează", a declarat Rachid Bouhenna, pentru FCSB TV, imediat după ce a semnat cu echipa lui Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: gigi becalimihai stoicarachid bouhennaplecari fcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare