Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a dezvăluit ce se întâmplă cu Rachid Bouhenna după ce a făcut muncă de convingere cu Gigi Becali: "Îl anunţ acum" | EXCLUSIV

Mihai Stoica a dezvăluit ce se întâmplă cu Rachid Bouhenna după ce a făcut muncă de convingere cu Gigi Becali: "Îl anunţ acum" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fotbalistul care l-a supărat pe Gigi Becali a aflat care este decizia finanţatorului în privinţa sa. Managerul general Mihai Stoica a anunţat hotărârea în cazul lui Rachid Bouhenna.

Ce se întâmplă cu Rachid Bouhenna: "Îl anunţ acum"

Deşi s-a calificat în grupele Conference League, FCSB are un parcurs sub aşteptări în Superligă, unde ocupă locul 13, cu şapte puncte. De la începutul sezonului, Gigi Becali a pus la punct mai mulţi fotbalişti, iar pe această listă a fost şi Rachid Bouhenna, care a prins doar 248 de minute în patru meciuri la FCSB. 

De altfel, fotbalistul, despre care s-a transmis că e accidentat, nu a mai jucat, după ce a fost aspru criticat de Gigi Becali. În urmă cu câteva zile, MM Stoica a susţinut că încearcă să-l convingă pe Gigi Becali că Rachid Bouhenna ar trebui să fie o soluţie pentru Nicolae Dică

Iar Gigi Becali i-a mai acordat o şansă fundaşului central, în cele din urmă. Mihai Stoica l-a anunţat în direct la Sport Report că de marţi va reintra în programul echipei. 

"Despre Bouhenna am avut o discuţie cu patronul şi revine la prima echipă. Îl anunţ acum că mâine poate reintra în program.", a declarat expertul Orange Sport, Mihai Stoica. 

Cu Dawa, Tamm şi Bouhenna soluţii în centrul apărării, Gigi Becali mai pregăteşte transferul unui fundaş central. Valeriu Iftime l-a anunţat care e suma de transfer a apărătorului central dorit de la FC Botoşani. 

"Bouhenna nu mai vede iarba în viaţa lui, adică iarba FCSB-ului! Cu Chindia nu a fost un meci dificil. Meciul a fost încurcat de un jucător, de Bouhenna. L-a lăsat pe ăla (n.r. Doru Popadiuc) să ia mingea: «Ia, bă, mingea, că mie nu îmi place!».

Un jucător mai greşeşte, dar când distruge echipa aşa, păi cade echipa definitiv! La revedere, tată! La FCSB cumpără lumea bilete. Aici nu are voie să ajungă adversarul în 16 metri. Mingea la mine şi goluri!", declara Gigi Becali la Pro Arena. 

Becali îi reproşează lui MM transferul făcut acum 18 zile! "M-am luat după voi! E nemulţumit de el" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: rachid bouhennamihai stoicafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare