Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

500.000 de euro pentru încă un transfer la FCSB! Ţinta lui Gigi Becali după ce Andrea Compagno a semnat | EXCLUSIV

500.000 de euro pentru încă un transfer la FCSB! Ţinta lui Gigi Becali după ce Andrea Compagno a semnat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, mai are o singură dorinţă după ce l-a adus pe Andrea Compagno de la U Craiova 1948. Afaceristul doreşte un fundaş central din Superligă, iar suma de transfer pe care trebuie să o plătească a fost anunţată.

500.000 de euro trebuie să plătească FCSB pentru fundaşul dorit

Nicolae Dică primeşte transferurile pe care le doreşte, după ce a calificat echipa în grupele Conference League. FCSB şi-a asigurat o sumă importantă de bani, iar Gigi Becali şi-a arătat disponibilitatea de a cheltui pentru transferuri. 

Deja, pentru Andrea Compagno, care a fost prezentat oficial la FCSB, s-a plătit suma de 1.5 milioane de euro, iar următoarea ţintă a lui Gigi Becali costă jumătate de milion de euro, "negociabil, bineînţeles", după cum a anunţat Valeriu Iftime. 

Fundaşul ivorian Kevin Boli (31 de ani), ajuns de o lună la FC Botoşani, este apărătorul central pe care-l vrea Gigi Becali. Deşi şi-a manifestat dorinţa de a-l aduce pe multiplul campion al României, latifundiarul nu a făcut o ofertă oficială până în acest moment. 

Valeriu Iftime a comentat interesul sporit al lui Gigi Becali pentru Kevin Boli şi a anunţat care e suma de transfer a fundaşului central care a semnat cu FC Botoşani până în vara anului viitor. 

"Eu am văzut ce spune domnul Becali. Cum amestecă el cifre, oameni. Nu e deloc adevărat. N-a vorbit niciodată nimeni cu mine serios despre transferul lui Boli. Le pot numi aşa, cu ghilimelele de rigoare, 'becalisme'. Sunt nişte pure invenţii.

Cum îl ia cu 15.000 de euro, cum l-a adus la Botoşani ca să se antreneze, habar n-am. Oricum, ştiţi că eu vorbesc acum şi-n nume personal, nu prea sunt pe la club, având o sancţiune de la cei de la Comisia Centrală a Arbitrilor, ca atare nu prea ştiu ce e acolo.

Dar mă mai întreabă şi pe mine unul câte ceva şi sunt la curent. N-a întrebat nimeni despre Boli în mod serios, în mod oficial la FC Botoşani. Boli are până în iunie contract. Are un an cu FC Botoşani. Pentru un an l-am luat. Am nevoie de el un an", a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport. 

Valeriu Iftime a stat cu ochii pe transferul lui Andrea Compagno şi a anunţat că preţul lui Kevin Boli e de 500.000 de euro negociabil, cu mult peste pragul de la care a început negocierea în spaţiul public Gigi Becali. 

"Dacă am o ofertă bună de la FCSB şi copilul vrea să plece, nu mă pot opune. El nu e un atacant central şi nici nu are vârsta lui Compagno. Dar o treime din preţul ăsta (n.r. - 1.5 milioane de euro) putem lua şi noi. Negociabil, bineînţeles. Păi, 500.000 de euro", a mai spus acţionarul de la FC Botoşani. 

Kevin Boli a strâns patru titluri de campion în Superligă, trei cu CFR Cluj şi unul cu Viitorul ConstanţaI. Ivorianul a sosit în fotbalul românesc în 2015, de la Mouscron, când a semnat cu echipa lui Gheorghe Hagi, apoi a fost transferat la CFR Cluj. După o scurtă aventură în China alături de Dan Petrescu, fundaşul central de 31 de ani s-a întors la campioana României, iar în ultimii doi ani a evoluat la Samsunspor, în liga secundă din Turcia.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: valeriu iftimegigi becalikevin bolifcsbandrea compagno 

viewscnt
Articole similare