Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | În ce ipostază a fost surprins Keşeru la o petrecere. UTA l-a exclus din lotul pentru meciul cu Mioveni. Reacţia lui Ilie Poenaru

FOTO | În ce ipostază a fost surprins Keşeru la o petrecere. UTA l-a exclus din lotul pentru meciul cu Mioveni. Reacţia lui Ilie Poenarugalerie foto

UTA

Comentarii

Claudiu Keşeru a fost scos din lotul pe care UTA l-a deplasat la Mioveni. Atacantul în vârstă de 35 de ani a participat la o petrecere fără acceptul clubului.

Claudiu Keşeru este departe de perioada în care era aclamat pentru golurile pe care le înscria.

Transferat de UTA ca o mare vedetă, în această vară, atacantul în vârstă de 35 de ani are probleme şi a fost exclus din lotul pentru meciul cu Mioveni.

Keşeru, exclus din lot după ce a participat la o petrecere

Claudiu Keşeru s-a transferat la UTA în această vară, după ce s-a despărţit de FCSB, unde a fost mai mult rezervă. Însă n-a fost o mutare inspirată pentru el.

Până acum, atacantul în vârstă de 35 de ani a adunat 6 prezenţe în tricoul ”Bătrânei Doamne”, dar n-a marcat nici măcar un gol.

Mai mult, Keşeru pare că are probleme cu integrarea în grup. Publicaţia specialarad.ro scrie că fostul internaţional român n-a jucat în meciul cu FC U Craiova (câştigat de UTA cu 2-1), în etapa trecută, pe motiv că un virus i-a provocat stări de rău.

Acelaşi virus l-ar fi avut şi Cascini şi Marko Vukcevic, care au fost însă integralişti cu FC U Craiova.

La 24 de ore distanţă de la meciul cu echipa din Oltenia - care s-a disputat vineri - Claudiu Keşeru a fost fotografiat alături de un dj la o petrecere care a avut loc într-un hotel din Arad.

Veste nu i-a picat prea bine lui Ilie Poenaru, care a decis să nu-l includă în lotul pentru meciul cu CS Mioveni. Mai mult, Claudiu Keşeru a fost amendat de club, deşi acesta şi-ar fi prezentat scuze în faţa colegilor:

”Conform regulamentului de ordine interioară, care este foarte strict din acest punct de vedere, Keşeru a primit o amendă.

Keşeru a fost exclus din lotul cu care ne vom deplasa la Mioveni. Măsura mă afectează mai ales că victoria cu Craiova a costat scump şi anumiţi jucători acuză probleme medicale, aşa cum sunt Postolachi, Erion Hoxhallari sau Erico”, a spus Poenaru, citat de specialarad.ro.

Afla mai multe despre: keseru 

viewscnt
Articole similare