Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul dat de Bauza referitor la un transfer la FCSB: "Să merg cu Compagno?"

Răspunsul dat de Bauza referitor la un transfer la FCSB: "Să merg cu Compagno?"

FC U Craiova

Comentarii

U Craiova 1948 l-a pierdut pe golgheterul echipei, Andrea Compagno, care s-a transferat la FCSB, iar acum oltenii aşteaptă revenirea după accidentare a lui Juan Bauza, care a fost întrebat dacă ar fi dispus să facă pasul la echipa finanţată de Gigi Becali.

Juan Bauza, despre transferul lui Andrea Compagno la FCSB: "E cel mai bun atacant din Superligă"

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a mişcat rapid după ce echipa a pătruns în grupele Conference League. Afaceristul a bătut palma cu Adrian Mititelu pentru venirea lui Andrea Compagno, care a fost prezentat oficial, în schimbul a 1.5 milioane de euro. Oltenii au şi 10% din drepturile unui transfer ulterior. 

Înainte de a-l transfera atacantul italian, Gigi Becali a anunţat că este fan al unui mijlocaş din Superligă, căruia nu i-a dat numele, dar Basarab Panduru l-a identificat rapid: Juan Bauza, de la U Craiova 1948. 

De altfel, au apărut informaţii despre un interes al FCSB, înainte ca mijlocaşul să se accidenteze. 

Cu câteva zile înainte de oficializare transferului lui Compagno, Bauza a comentat plecarea colegului său la FCSB şi a fost întrebat dacă ar face şi el pasul la echipa bucureşteană.

Argentinianul a recunoscut că se simte bine la echipa patronată de Adrian Mititelu, dar nu a respins varianta unui transfer. 

"(n.r. - Vrei să primeşti un tricou de la Compagno?) Da, cu siguranţă! E cel mai bun atacant din Superligă!

(n.r. - Te ia cu el la FCSB?) Dacă merg cu el? Sunt foarte fericit aici la Craiova, prima dată trebuie să revin şi apoi vom vedea (n.r. - rade)", a declarat mijlocaşul argentinian. 

Cel mai important fotbalist din lotul lui Marius Croitoru, Juan Bauza, s-a accidentat în timpul meciului cu FCSB încheiat la egalitate, scor 1-1. 

El se recuperează în cadrul echipei şi urmează să revină pe teren în săptămânile următoare. 

Afla mai multe despre: juan bauzaandrea compagnotransfer fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare