Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Neluţu Varga după victoria răsunătoare din Conference League a CFR-ului: ”Secretul revenirii noastre?”

Prima reacţie a lui Neluţu Varga după victoria răsunătoare din Conference League a CFR-ului: ”Secretul revenirii noastre?”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat joi meciul de pe teren propriu cu formaţia cehă Slavia Praga, scor 2-0, şi este lider în grupa G a Conference League, după patru meciuri disputate. Meciul a fost întrerupt timp de 15 minute după ce un spectator a suferit un stop cardio-respirator.

În minutul 11 Muhar a fost faultat în careu, arbitrul Godinho a dictat penalti, iar Deac a deschis scorul pentru CFR Cluj.

În minutul 25, meciul a fost întrerupt după ce un spectator în vârstă de aproximativ 60 de ani a intrat în stop cardio-respirator. Bărbatul a fost resuscitat şi transportat la spital. Yuri a închis tabela, cu o lovitură de cap, în minutul 84, şi CFR Cluj conduce în grupa G, cu 7 puncte din patru meciuri.

Neluţu Varga a fost foarte fericit după ce echipa lui s-a impus pe teren propriu contra celor de la Slavia Praga. Patronul recunoaşte că a fost foarte mulţumit de modul cum s-a prezentat echipa antrenată de Dan Petrescu. 

”Secretul revenirii noastre?”

”Sunt foarte, foarte bucuros! Cum a fost pe stadion? Nu m-am manifestat, pentru că trebuie să îmi controlez emoţiile în această perioadă. Ţin să felicit absolut toată echipa pentru succesul cu Slavia, nu vreau să laud unul sau mai mulţi jucători. Cu siguranţă, pentru CFR Cluj a fost cea mai mare victorie din ultima perioadă şi sunt foarte fericit.

Secretul revenirii noastre? Cu siguranţă, unitatea de care am dat dovadă! Le transmit jucătorilor să meargă mai departe cu aceeaşi atitudine, să avem aceeaşi unitate, iar rezultatele vor veni în continuare, pentru că semnele sunt foarte bune. Jucătorii au prins tot mai multă încredere”, a spus Neluţu Varga, la ProSport.

Afla mai multe despre: cfr-neluţu varga-conference league 

viewscnt
Articole similare