Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Barcelona 3-1! Catalanii, modeşti într-un El Clasico decis de golurile lui Benzema, Valverde şi Rodrygo

VIDEO | Real Madrid - Barcelona 3-1! Catalanii, modeşti într-un El Clasico decis de golurile lui Benzema, Valverde şi Rodrygo

La Liga

Comentarii

În etapa a noua din actuala ediţie a LaLiga, a avut loc primul El Clasico al sezonului. Real Madrid s-a impus fără probleme, scor 3-1, în faţa Barcelonei, care a pus presiune doar pe finalul meciului.

LIVE VIDEO | Real Madrid - Barcelona 3-1 (Benzema 12, Valverde 35, Rodrygo 90+1 / F. Torres 83), pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro


Echipele de start

  • Real Madrid: Lunin - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Modric, Tchouameni, Kroos - Valverde, Benzema, Vinicius
  • Rezerve: Asensio, Camavinga, L. Canizares, M. Diaz, E. Hazard, L. Lopez, Lucas, Odriozola, Rodrygo, Rudiger, Vallejo
  • Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Kounde, Garcia, Balde - De Jong, Busquets, Pedri - Raphinha, Lewandowski, Dembele
  • Rezerve: J. Alba, M. Alonso, A. Fati, Gavi, Kessie, I. Pena, Pique, Tenas, P. Torre, F. Torres

Min. 90+5 El Clasico a ajuns la final!


Min. 90+1 GOOOOL Real Madrid! Rodrygo transformă penalty-ul obţinut de el, în urma unei faze analizate cu VAR şi în care centralul a văzut cum atacantul a fost călcat în careul advers. 


Min. 87 Barcelona a fost aproape de egalare! Ansu Fati trage acrobatic puţin pe lângă poartă din interiorul careului. 


Min. 83 GOOOOL Barcelona! Creşte presiunea pe Real Madrid. Ferran Torres a apărut la finalizare, după o fază începută de Fati prin dribling şi o pasă deviată cu călcâiul de Lewandowski. 


Min. 78 Ansu Fati ratează o ocazie pentru oaspeţi. 


Min. 74 Barcelona a cerut penalty!


Min. 52 Gol anulat pentru Real Madrid! Benzema a reuşit dubla, dar golul e anulat pentru offside. Faza a fost verificată cu VAR.


Min. 51 Kroos trage din prima peste poartă, după pasa lui Benzema. 


Min. 46 A început repriza secundă. 


Min. 45+1 Pauză!

Min 43 Lewandowski trece din nou pe lângă gol. 



Min. 35 GOOOL Real Madrid! Barcelona primeşte încă o lovitură, de această dată printr-un şut plasat superb de Valverde, de la distanţă. 


Min. 27 Dembele apare la prima bară şi trimite cu capul mult peste poartă dintr-o centrare venită din partea dreaptă. 


Min. 26 Mingea şutată de Raphinha se duce peste poartă. 


Min. 25 Ratare uriaşă pentru Barcelona! Lewandowski nu reuşeşte să marcheză cu poarta goală din câţiva metri. 


Min. 12 GOOOOL Real Madrid! Benzema marchează, după ce mingea a ajuns cu noroc la el. Ter Stegen a blocat şutul lui Vinicius, după cursa de 30 de metri a brazilianului, iar balonul a ricoşat la marele favorit la câştigarea Balonului de Aur. 


Min. 7 Prima acţiune periculoasă a lui Real Madrid. Mendy i-a pasat lui Vinicius în marginea careului, iar şutul acestuia, deviat, se duce pe lângă bară. 


Min. 1 A început meciul, într-o atmosferă superbă. 


Deşi a reuşit o victorie surprinzătoare pe Bernabeu în ultima stagiune, scor 4-0, Barcelona nu s-a putut ridica la nivelul rivalilor madrileni deloc în rest.

Campionatul a fost câştigat la pas de Real, iar ”galacticii” au reuşit să ridice, pentru a 14-a oară, Liga Campionilor, în condiţiile în care catalanii nu au reuşit nici măcar să treacă de grupe.

În ciuda gravelor probleme financiare de la club, Barcelona a reuşit să îşi facă poftele pe piaţa transferurilor în această vară şi să reducă din diferenţa faţă de marea rivală.

Înaintea primului El Clasico din acest sezon, cele două formaţii sunt la egalitate de puncte, 22, despărţite doar de golaverajul superior al Barcelonei.

Dacă Real s-a calificat deja în optimi în Champions League, iar Barcelona va ajunge cel mai probabil, din nou, în Europa League, în campionat catalanii au bilanţul superior.

Aceştia au marcat cele mai multe goluri, 20, cu unul mai mult ca Real, şi au încasat cele mai puţine goluri, unul, cu şase mai puţin decât marea rivală.

În plus, Thibaut Courtois este în continuare accidentat, iar înlocuitorul Andriy Lunin nu a impresionat până acum, emanând o nesiguranţă neobişnuită pentru tricoul ”blanco”.

În ciuda acestor aspecte, Real Madrid rămâne, conform caselor de pariuri, favorita confruntării cu marea rivală.

Cel mai important derby din fotbalul la nivel de club se va disputa duminică, de la ora 17:15, şi va putea fi urmărit, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Cele două echipe s-au mai întâlnit într-un amical în această vară, încheiat cu victoria Barcelonei, scor 1-0.

Afla mai multe despre: el clasicoreal madrid barcelona 

viewscnt
Articole similare