Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime a dezvăluit numele antrenorului care va sta pe banca lui FC Botoşani din etapa viitoare: ”După 7-0 l-am sunat, m-a durut sufletul” | EXCLUSIV

Valeriu Iftime a dezvăluit numele antrenorului care va sta pe banca lui FC Botoşani din etapa viitoare: ”După 7-0 l-am sunat, m-a durut sufletul” | EXCLUSIVgalerie foto

FC Botoșani

Comentarii

După ce a suferit o înfrângere cu 7-0 împotriva lui Sepsi, postul lui Mihai Teja (44 de ani) pe banca tehnică a lui FC Botoşani a devenit incert. În urma victoriei surprinzătoare cu FC U Craiova, prima după şapte etape, Valeriu Iftime a dezvăluit numele antrenorului care se va afla pe banca echipei sale din etapa viitoare.

După un început neaşteptat de bun de sezon, în care s-a alfat în proximitatea primului loc, FC Botoşani a avut parte de o cădere drastică de formă şi tocmai a traversat o ”secetă” de victorii de şapte etape.

Postul lui Mihai Teja era în mare pericol, Valeriu Iftime anunţând ultimatumuri în două rânduri pentru tehnicianul de 44 de ani.

Într-un final, moldovenii au obţinut primul triumf după două luni în această etapă, reuşind să o învingă pe FC U Craiova în prelungiri, scor 1-0, graţie golului marcat de Sekou Camara.

Interesant este că primul meci al oltenilor după demiterea lui Marius Croitoru a venit chiar împotriva fostei sale echipe, la care se zvonea că ar urma să revină.

Valeriu Iftime a confirmat că s-a împăcat cu fostul său antrenor şi a spus în urmă cu câteva zile că îl va contacta pe acesta, dar nu neapărat pentru a relua colaborarea.

În urma victoriei cu FC U Craiova, patronul lui FC Botoşani a dezvăluit numele antrenorului care se va afla pe banca echipei sale din etapa viitoare: Mihai Teja!

Deşi încă nu este mulţumit de joc per total, Iftime a declarat că are încredere în actualul său antrenor şi a divulgat conversaţia telefonică pe care a avut-o cu acesta după umilinţa cu Sepsi.

Mihai Teja, reconfirmat la FC Botoşani de patronul Iftime

La frica pe care am avut-o noi, la cum am plecat în ultimele şapte etape, să baţi Craiova, care nu e o echipă slabă, nu are antrenor, ce e drept, poate dacă avea, era altceva, în orice caz, mi-a plăcut mult Mihai de data asta.

Deşi, iar mă repet, m-a durut sufletul când văd că o echipă acasă ne presează. Au avut în prima repriză 60 şi ceva la sută posesie, doar că posesia stearpă, fără goluri, nu e productivă.

(n.r. vă doreaţi să fie Croitoru pe banca lor?) Nu pot să spun asta, mi-aş fi dorit ca Marius Croitoru să continue pe bancă la Craiova sau unde o fi el la un moment dat.

Nu am nimic cu el, e un copil cu care m-am înţeles foarte bine. Dar nu pot să mă gândesc decât la Mihai. Cu toată inima sunt cu Mihai, cu starea.

Mi-a spus <<domnul Valeriu, pot, credeţi-mă că pot>>. La 7-0 vă daţi seama că l-am sunat, a zis <<mă daţi afară?>>, am zis <<nu>>.

Zic <<băi, Mihai, dacă tu... te las până luni şi dacă zici luni că poţi, te las>>. Luni mi-a spus <<da, sunt încărcat, ştiu ce am greşit, nu o să se mai întâmple, aveţi încredere, nu mai luăm bătaie de aici încolo>>.

<<Bine, Mihai>>, trei meciuri... de atunci nu a mai pierdut, ce e drept! Cu 17 puncte, nu suntem deloc în urmă”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare