Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eu cred că i s-a făcut o nedreptate”. Probleme pentru un nou-venit de la Universitatea Craiova? ”Foarte multe semne de întrebare” | EXCLUSIV

”Eu cred că i s-a făcut o nedreptate”. Probleme pentru un nou-venit de la Universitatea Craiova? ”Foarte multe semne de întrebare” | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova a reuşit să obţină o victorie importantă împotriva Petrolului Ploieşti, pe stadionul Ion Oblemenco, scor 2-1, după ce a fost condusă de ”lupii galbeni”. Golurile oltenilor au fost marcate de Alexandru Cîmpanu (22 de ani) şi Rivaldinho (27 de ani).

După întreg scandalul Gabi Tamaş de la Petrolul, echipa pregătită de Nae Constantin venea în Bănie înconjurată de incertitudine, fiind neclar cât de afectaţi vor fi jucătorii de haosul din ultimele zile.

Contrat aşteptărilor, aceştia nu doar că nu au părut deloc afectaţi de incidente, ci au părut chiar mai motivaţi să se impună, punându-i reale probleme Universităţii.

După ce Irobiso a dechisc scorul, ”lupii galbeni” sperau să poată ”fura” toate punctele, dar, în final, tot gazdele au triumfat, graţie golurilor lui Cîmpanu şi Rivaldinho.

”Tricolorul” mic a profitat de moment şi şi-a cerut iubita în căsătorie la finalul jocului, în faţa întregului stadion.

Totuşi, celălalt jucător decisiv al Craiovei a fost remarcat de Andrei Vochin în urma partidei, pentru aportul foarte important avut în prelungiri, în condiţiile în care jucase doar 15 minute în ultimele două luni.

”Eu cred că i s-a făcut o nedreptate”

Expertul Orange Sport s-a întrebat dacă brazilianul, pe care l-a lăudat pentru gol, ar putea să fi întâmpinat ceva probleme în Bănie.

Vochin a punctat că nu înţelege, în contextul în care Elvir Koljic e accidentat, de ce Rivaldinho de multe ori nu a prins nici măcar lotul, deşi nu mai era accidentat.

Cred că, în final, victoria Craiovei e meritată per total. Dar foarte multe semne de întrebare în ceea ce priveşte jocul şi, în special, mişcările care au fost sau nu au fost făcute.

De aplaudat golului lui Rivaldinho, pentru că... eu cred că i s-a cam făcut o nedreptate stând atât timp pe lângă primul 11, chiar în tribună la foarte multe meciuri, în special după accidentarea lui Koljic.

Erau semne de întrebare mari, de ce, dacă ai un atacant în lot, el nu prinde nici măcar lotul”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Rivaldinho a adus victoria oltenilor cu o lovitură fabuloasă de cap, venită în prelungiri. Întreg rezumatul partidei poate fi urmărit mai jos.

Afla mai multe despre: rivaldinho 

viewscnt
Articole similare