Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime încă se gândeşte la Marius Croitoru: ”O să am discuţie cu el zilele viitoare”

Valeriu Iftime încă se gândeşte la Marius Croitoru: ”O să am discuţie cu el zilele viitoare”

FC Botoșani

Comentarii

Proaspăt instalat pe banca tehnică a lui FC U Craiova, Marius Croitoru (42 de ani) a fost nevoit să îşi părăsească postul după nici patru luni la echipă, din pricina rezultatelor modeste obţinute.

Valeriu Iftime încă se gândeşte la Marius Croitoru: ”O să am discuţie cu el zilele viitoare”

Marius Croitoru (42 ani) s-a despărţit de FCU Craiova după înfrângerea cu Chindia Târgovişte, scor 0-1.

Valeriu Iftime, fostul său patron de la FC Botoşani, a auzit vestea momentului şi a mărturisit că îl va suna zilele următoare. 

„Nu am vorbit cu el, dar sunt împăcat cu el. Ştiu că a plecat de la Craiova, nu e deloc exclus să am discuţie cu el zilele viitoare. Dar nu neapărat să-l aduc la mine, pur şi simplu să aud ce face. 

Mihai cred că se simte foarte bine. Am vorbit a doua zi după meciul de la Rapid, unde a făcut un rezultat foarte bun. A jucat inteligent, a obţinut ce a vrut, am văzut o echipă unită. E un meci greu cel cu Craiova. Şi ei sunt răniţi după plecarea lui Croitoru. Dacă reuşim să batem Craiova, nu am câştigat din prima etapă acasă, suntem incredibili de slabi acasă, atunci Mihai demonstrează că nu e un antrenor de 4-5 etape, cum mi-au spus foarte mulţi. Eu cred că Mihai poate, am văzut cum lucrează. Are argumente să continue la Botoşani. Dar nici partea a doua nu e exclusă, ca o înfrângere cu Craiova să-i aducă o reacţie nedorită nedorită din partea publicului şi va trebui să iau o decizie. 

Pentru orice antrenor în condiţiile lui Mihai este un disconfort, după 7 rezultate fără victorie, şi cu echipa pe locul 14, unde Botoşaniul nu a fost nicidoată, normal că e presiune. Dacă era pe 6, nu era presiune”, a declarat Valeriu Iftime la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

După aceste declaraţii, fanii echipei Botoşani au început să viseze, din nou, la varianta Croitoru în Moldova. Asta în contextul în care Botoşani e în prăbuşire liberă sub comanda lui Mihai Teja. 

FC Botoşani este pe locul 14, cu 14 puncte. Pe ultimul loc în clasamentul din Liga I este CS Mioveni, cu doar 7 puncte. 

 

Afla mai multe despre: valeriu iftimemarius croitoru 

viewscnt
Articole similare