Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă, ofertă concretă pentru a părăsi FRF: ”Merg cu mare plăcere”

Mihai Stoichiţă, ofertă concretă pentru a părăsi FRF: ”Merg cu mare plăcere”

FRF

Comentarii

Director tehnic al FRF din ianuarie 2017, Mihai Stoichiţă (68 de ani) nu a mai lucrat în cadrul unui club privat din 2016, când a petrecut opt partide pe banca tehnică a Petrolului. În ciuda acestui lucru, o echipă din România i-a făcut o ofertă concretă.

Angajat în cadrul federaţiei de aproape şase ani, Mihai Stoichiţă a fost ”mâna dreaptă” a preşedintelui Răzvan Burleanu în cea mai neagră perioadă din istoria fotbalului românesc.

Coincidenţă sau nu, adevărul este că fostul antrenor a ocupat poziţia respectivă în acest timp, dar a avut o ofertă să revină la ce făcea anterior, adică să lucreze pentru un club privat.

Totuşi, lui Stoichiţă nu i s-a propus să se întoarcă pe banca tehnică, ci, mai degrabă, să ocupe tot o funcţie de conducere, de manager general, asemănătoare cu cea de la FRF.

Conducerea Csikszeredei i-a făcut o ofertă concretă să plece de la federaţie şi să vină la Miercurea Ciuc, a confirmat Mihai Stoichiţă, după dezvăluirea preşedintelui Szondy Zoltan.

Însă, directorul tehnic al FRF a afirmat că nu este pregătit încă să îşi părăsească actualul post şi a sugerat că va pleca de la federaţie doar când nu va mai fi dorit de cei de acolo.

Mihai Stoichiţă, ofertă concretă pentru a părăsi FRF

Zvonistica în jurul meu este imensă. Merg la FRF cu mare plăcere, îmi fac treaba la fel de bine cum am făcut-o întotdeauna, sunt foarte bun prieten cu cei de la Csikszereda Miercurea Ciuc, dar asta nu înseamnă că merg la Csikszereda. 

Am fost onorat de ce au spus ei, că oricând mă aşteaptă acolo. Nu este cazul deocamdată, până când nu se desparte federaţia de mine, eu sunt aici şi îmi fac treaba aici, atât, dar nimic altceva.

Le mulţumesc pentru modul în care au vorbit, chiar m-au impresionat declaraţiile lui Szondy Zoltan. Ţin minte că acum vreo două luni voiau să mă aducă manager general pe acolo, dar nu este cazul deocamdată.

În caz că nu vor fi mulţumiţi de mine, vă daţi seama că mă voi duce în altă parte, dar nu ştiu unde, asta este viaţa”, a declarat Mihai Stoichiţă, la Sport Total FM.

Afla mai multe despre: mihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare